Τραγωδία Τέμπη: «Ψάχνω τον γιο μου, Δημήτρη που είναι 26 χρόνων» - Τραγικές στιγμές για πατέρα έξω από το νοσοκομείο Λάρισας

«Τα παιδιά είχαν πάει εκδρομή στην Αθήνα, πέρασαν όμορφα και γυρνούσαν ανέμελα πίσω»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Τέμπη: «Ψάχνω τον γιο μου, Δημήτρη που είναι 26 χρόνων» - Τραγικές στιγμές για πατέρα έξω από το νοσοκομείο Λάρισας

Αυξάνεται ώρα με την ώρα ο αριθμός των νεκρών της τραγωδίας στα Τέμπη, όπου δυο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά. Οργή για τα αίτια του ατυχήματος και θρήνος για τα θύματα επικρατεί στις οικογένειες.

Τραγικές φιγούρες γονείς και συγγενείς που ψάχνουν ακόμη τα αγαπημένα τους πρόσωπα, για τα οποία δεν έχουν κανένα νέο ακόμη.

Ψάχνει το γιο του μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Ανάμεσα τους και ο κ. Παύλος Ασλανίδης που ψάχνει τον γιο του, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο τρένο μαζί με έναν φίλο του. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος.

«Ψάχνω τον γιο μου, Δημήτρη που είναι 26 χρόνων και τον φίλο του τον Σωτήρη. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από το πρωί, μόνο δώσαμε περιγραφές, τι χρώμα μαλλιά έχουν και τι ρούχα φοράνε. Από εκεί και πέρα τίποτα άλλο. Τα παιδιά είχαν πάει εκδρομή στην Αθήνα, πέρασαν όμορφα και γυρνούσαν ανέμελα πίσω. Μας είπαν θα σας πάρουμε τηλέφωνο αν δούμε κάτι να ταιριάζει να έρθετε να το δείτε».

Δείτε επίσης: «Έχουν συλλέξει πάνω από 8 σακούλες μαύρες με μέλη και καμένους! Στην πλειονότητά νέοι σε ηλικία»

Αναγνωρίστηκαν οι πρώτοι σοροί

Σκηνές πένθους επικρατούν στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου μεταφέρονται τραυματίες και σοροί διαμελισμένοι και απανθρακωμένοι.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο έργο, γιατί οι σοροί είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, θα κρατήσει πάρα πολλές ώρες ίσως μέχρι το απόγευμα. Δυστυχώς συνεχίζουν να έρχονται σοροί από τον τόπο του δυστυχήματος. Αφού τελειώσει αυτό το επίπονο, για εμάς και για τις οικογένειες, στάδιο, μετά θα ξεκινήσουμε το έργο των νεκροψιών – νεκροτομών. Δυστυχώς δεν έχουν γίνει ακόμα ταυτοποιήσεις σορών.

Είναι σοροί κυρίως νεαρών ατόμων. Έχουμε μέχρι στιγμής και 7 απανθρακωμένες σορούς. Έχουμε και διαμελισμένα άτομα. Δεν έχω εικόνα τραυματιών, ανήκω στο υπουργείο Δικαιοσύνης και μιλάω για τους νεκρούς ανθρώπους. Θυμίζει πολύ το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Έχουμε μία μαζικότητα, μία καταστροφή που δεν έχει ξαναδεί η Ελλάδα μετά τα αεροπλάνα Γιάκοβλεβ και Ήλιος», έχει δηλώσει η ιατροδικαστής κ. Ρουμπίνη Λεονταρή έξω από το νοσοκομείο Λάρισας - δείτε εδώ αναλυτικά τα όσα είπε και σόκαρε τους δημοσιογράφους.

Στην Καλαμπάκα επικρατεί θρήνος καθώς τρία κορίτσια, δυο δίδυμες αδελφές και η πρώτη τους ξαδέρφη, όλες φοιτήτριες, συγκαταλέγονται ανάμεσα στη μακάβρια λίστα των νεκρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr έχει γίνει ήδη η αναγνώρισή τους, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.