Νέα Φιλαδέλφεια: Μαρτυρικός ο θάνατος του 29χρονου - Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος η μητέρα του μετά την διαδικασία αναγνώρισης

Αναβλήθηκε και επίσημα ο αγώνας που ήταν να διεξαχθεί σήμερα 8/8

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη στα επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια με οπαδούς της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο το βράδυ της Δευτέρας 7/8 (δείτε σοκαριστικά βίντεο).

Σύμφωνα με το protothema.gr, κατά τη διάρκεια της επιδρομής των Κροατών ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ δέχθηκε μαχαίρωμα στη βραχιόνιο αρτηρία και όπως όλα δείχνουν αυτό ήταν και το μοιραίο χτύπημα. Αμέσως μετά, έτρεξε να κρυφτεί πίσω από περίπτερο και τότε φαίνεται ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία.

Αφού εντοπίστηκε μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό σχεδόν νεκρός και αφού του έκαναν ΚΑΡΠΑ επανήλθε λίγο στη ζωή, ωστόσο λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος η μητέρα του 29χρονου

Όπως κυκλοφόρησε, η μητέρα του μετά την διαδικασία της αναγνώρισης του γιου της, εμφάνισε συμπτώματα που εμφράγματος και της έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις. Ωστόσο, όπως έδειξαν δεν έπαθε έμφραγμα.

Μιχάλης δολοφονία επεισόδια Μιναμό ΑΕΚ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Αναφορικά με περιστατικό συμπλοκής οπαδών της Α.Ε.Κ. και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου και τον τραυματισμό ακόμη οκτώ, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Βραδινές ώρες χθες, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, ομάδα περίπου 100-120 οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μαζί με Έλληνες οπαδούς-συνεργούς τους, βρέθηκαν στον Περισσό. Στην ευρύτερη περιοχή ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Κ.. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που προέβησαν σε ρίψεις φωτοβολίδων, αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, αντικειμένων, πετρών, αλλά και χρήση αυτοσχέδιων ροπάλων.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα μιάμιση ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της φιλοξενούμενης ομάδας και της αποχώρησής της από το γήπεδο, καθώς και των παραγόντων, συνοδεία αστυνομικών.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κατέστειλαν την συμπλοκή, ενώ γρήγορα ακινητοποίησαν και συνέλαβαν συνολικά 98 άτομα, εμπλεκόμενα στα επεισόδια.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό επιπλέον δραστών και για οποιαδήποτε άλλη πτυχή της υπόθεσης συνεχίζεται εντατικά.