Κωνσταντίνος Κατσίφας: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό! - Η κατάσταση της οικογένειας

Συνεχίζεται ο εμπαιγμός της οικογένειας

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό! - Η κατάσταση της οικογένειας

Εμπαίζουν την οικογένεια Κατσίφα οι αλβανικές Αρχές με τη σορό του 35χρονου ομογενούς.

Ενώ αρχικά υπήρξε η πληροφορία πως σήμερα η σορός θα παραδιδόταν στους οικείους, οι εισαγγελικές Αρχές στα Τίρανα ζητούν από τον πατέρα του θύματος, Ιωάννη Κατσίφα, να μεταβεί στην αλβανική πρωτεύουσα προκειμένου να υπογράψει μια σειρά από έγγραφα αγνώστου περιεχομένου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θρήνος στη Χαλκιδική! Νεκρός 58χρονος αγρότης - Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του!

Ολα αυτά, μάλιστα, ενώ τη Δευτέρα οι αλβανικές αρχές καλούσαν την οικογένεια να παραλάβει τη σορό και στη συνέχεια υπαναχώρησαν επικαλούμενες τη διεξαγωγή δεύτερης, ανεξάρτητης, έρευνας.

Δείτε ακόμη: Καιρός: Με ζέστη και ήλιο η Πέμπτη! Πού θα φτάσει η θερμοκρασία;

Εμφανής είναι πλέον ο φόβος που εκφράζεται, για συγκάλυψη της εκτέλεσης Κατσίφα από τις αλβανικές Αρχές οι οποίες ουσιαστικά εκβιάζουν με γραφειοκρατικά τερτίπια, την οικογένεια και ουσιαστικά την Ελλάδα. Ουσιαστικά οι αλβανικές Αρχές επιδιώκουν να δεχτεί η οικογένεια και μαζί η Ελλάδα, την δική της επίσημη εκδοχή για τη δολοφονία Κατσίφα.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 01 Νοεμβρίου!

Τα Τίρανα "ποντάρουν" στην κούραση και εξάντληση της οικογένειας, πιστεύοντας πως στο τέλος θα δεχτεί τις "υποδείξεις" των εισαγγελικών Αρχών, ώστε να παραλάβει τον νεκρό και να τον κηδεύσει.

Πηγή: protothema.gr