Σοκ! Δολοφόνησαν την Ιόλη Χατζηλύρα στην Αυστραλία!

Ήταν μόλις 26 ετών!

Σοκ! Δολοφόνησαν την Ιόλη Χατζηλύρα στην Αυστραλία!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι δολοφόνησαν την Ιόλη Χατζηλύρα στην Αυστραλία!

Πιο συγκεκριμένα, νεκρή εντοπίστηκε, χθες το πρωί, νεαρή Ελληνοκύπρια σε πάρκο της πόλης Brisbane της Αυστραλίας, με τα στοιχεία ενώπιον των Αρχών να δείχνουν άγρια δολοφονία.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, πρόκειται για την Ιόλη Χατζηλύρα, 26 ετών, από τη Λευκωσία. Το σώμα της άτυχης νεαρής εντοπίστηκε σχεδόν γυμνό, γεμάτο αίματα και μώλωπες, από δημοτικούς υπαλλήλους που καθάριζαν το πάρκο. Η Αστυνομία της Αυστραλίας εξετάζει υπόθεση δολοφονίας.

Η 26χρονη εντοπίστηκε δίπλα από γραμμές του τρένου. Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, πολλά στοιχεία δείχνουν ανθρωποκτονία, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως η σορός της κοπέλας εντοπίστηκε μέσα σε θάμνους.

Police identify woman's body found in park

Police have identified the body of a woman found dead in Kalinga Park on Brisbane's Northside as 26-year-old Ioli Hadjilyra. Report on 7NEWS at 4pm & 6pm. More: 7news.link/sSBfaI #7NEWS

Posted by 7NEWS Brisbane on Wednesday, September 4, 2019

Η Χατζηλύρα ζούσε στα προάστια της πόλης Brisbane και ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Γεννήθηκε στην Κύπρο, καθώς η μητέρα της είναι Ελληνοκύπρια και ο πατέρας της Αυστραλός. Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο πριν από μερικά χρόνια και οι συγγενείς της ζούνε στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό αξιωματούχο, Tim Trezise, στο κορμί της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκαν αρκετοί μώλωπες, ενώ κάποια από τα ρούχα της αφαιρέθηκαν. Οι Αρχές εξετάζουν τους λόγους που η νεαρή βρισκόταν στο πάρκο, ενώ 24 ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή, η 26χρονη βρισκόταν στο Spring Hill.

«Η κοπέλα δολοφονήθηκε στον τόπο που εντοπίστηκε. Παραμένει μυστήριο τι έγινε στην Ιόλη και όλα τα σενάρια είναι πιθανά», σημείωσε ο Trezise. Nα σας θυμίσουμε ένα ακόμα έγκλημα που είχε συγκλονίσει: Φρικιαστικό: Σκότωσαν το μοντέλο για να πουλήσουν τα όργανά της!

protothema.gr

Σοκ: 17χρονος σκότωσε τη συμμαθήτριά του επειδή εκείνη δεν ήθελε σχέση!

Σοκ προκαλεί η είδηση όπου ένας 17χρονος δολοφόνησε τη συμμαθήτριά του, επειδή εκείνη δεν ήθελε να κάνει σχέση μαζί του!

Το συμβάν έχει συγκλονίσει τους πάντες!

H 17χρονη Έλι Γκουλντ δολοφονήθηκε άγρια από τον συνομήλικο της Τόμας Γκρίφιθς.

Φρίκη σε μαθητικό reunion! Τον σκότωσε μετά από 50 χρόνια γιατί...

Ο νεαρός ήταν ερωτευμένος με την κοπέλα και την σκότωσε επειδή τον απέρριψε.

Την σκότωσε!

Σύμφωνα με την Daily Mail, τη μαχαίρωσε επανειλημμένα στο σπίτι των γονιών της στο Γουίλτσάιρ.

Η Έλι φέρεται να του είπε ότι ήταν πολυάσχολη και δεν είχε χρόνο για σχέση κι εκείνος μάλλον εξοργίστηκε και την σκότωσε.

Ο 17χρονος περνούσε κατάθλιψη καθώς ο πατέρας του είχε διαγνωστεί με καρκίνο και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

Ο νεαρός συνελήφθη αρκετά μίλια μακριά από το σπίτι του θύματός του.

Η Έλι και ο Γκρίφιθς ήταν συμμαθητές και όπως τόνισαν πηγές στη βρετανική εφημερίδα, ο 17χρονος "ήθελε κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία από εκείνη και η Έλι δεν ήθελε να κάνει σχέση. Ήταν τόσο αφοσιωμένη στην ιππασία αλλά εργαζόταν και ως σερβιτόρα τα σαββατοκύριακα που δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί. Ήθελε να παραμείνουν φίλοι και να χαλαρώσουν λίγο. Του είπε ότι θα συναντιούνται κάθε μέρα στο σχολείο και αυτό ήταν αρκετό. Εκείνος πήγε στο σπίτι να τη δει και αυτή η επίσκεψη εξελίχθηκε σε τραγωδία" αναφέρει η Daily Mail.