Φρίκη στην Σκιάθο: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Φρίκη στην Σκιάθο: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη!

Πτώμα άνδρα το οποίο ήταν σε προχωρημένη σήψη ξεβράστηκε πριν από λίγη ώρα στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σκιάθου- Κατηγιώργη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε το λιμενικό το οποίο έσπευσε στην περιοχή,καθώς επίσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Βόλου και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας. Φρίκη στην Χαλκίδα: Βρέθηκε πτώμα κάτω από την Υψηλή γέφυρα!

Βρέθηκε πτώμα στην Σκιάθο

Πηγή: skiathoslife.gr

Θρίλερ στην Παλαιά Επίδαυρο: Μυστήριο με πτώμα άντρα σε βράχια!

Θρίλερ έχει ξεσπάσει στην Παλαιά Επίδαυρο, με το πτώμα άντρα που βρέθηκε στα βράχια!

Συναγερμός σήμανε στο λιμενικό από τον εντοπισμό της σορού άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην περιοχή «Ακρα Κλέφτης» Παλαιάς Επιδαύρου, σε βράχια και σε απόσταση τριών μέτρων από τη θάλασσα.

Ο άντρας βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, είχε μέτριο ανάστημα,κανονική διάπλαση, μακριά μαλλιά καστανά, ήταν ενδεδυμένος με μπλε βερμούδα, κίτρινη μπλούζα κοντομάνικη με στάμπα σε αποχρώσεις μπλε-πράσινου και σαγιονάρες.

Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου.

Φρίκη στην Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Φρίκη! Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί 67χρονος μέσα στο σπίτι του, στην οδό Λαγκαδά στο Ψαροφάι στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του προήλθε πριν από τρεις ημέρες και οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ και Αστυνομία και η πόρτα άνοιξε παρουσία εισαγγελέα.

Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός σε φριχτό τροχαίο ο Δημήτρης Φραγκάκης!

Ο 67χρονος διέμενε μόνος του.

Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός στην θάλασσα!

Νεκρός βρέθηκε από τους άνδρες του Λιμενικού 32χρονος στην θάλασσα στην Κέρκυρα.

Την εξαφάνιση του τουρίστα στην Κέρκυρα είχε δηλώσεις φίλη του στις 10.00 το πρωί και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η σορός του 32χρονου μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για νεκροψία.

Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας! Τον «νίκησε» ο καρκίνος...

Βρέθηκε νεκρός στην θάλασσα στην Κέρκυρα

Πηγή: corfutvnews.gr

Σοκ στην Ρόδο! Καυγάς εξελίχθηκε σε δολοφονία! Έπεσε νεκρός ο 37χρονος!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στην Ρόδο για έναν καυγά που εξελίχθηκε σε δολοφονία! Ο άτυχος 37χρονος έπεσε τελικά νεκρός!

Νεκρός, από μαχαιριά που δέχθηκε χθες τα ξημερώματα σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ρόδου, είναι 37χρονος Βούλγαρος που συμμετείχε σε καυγά που είχε ξεσπάσει λίγο νωρίτερα μεταξύ τεσσάρων ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους τέσσερα άτομα. Πρόκειται για ένα 53χρονο Έλληνα και έναν Ουκρανό που επιτέθηκαν σε έναν Βούλγαρο και έναν Πολωνό.

Ο καβγάς ξεκίνησε από την οδό Λέοντος στο Νιοχώρι. Εκεί, έπειτα από λογομαχία, έπεσαν και γροθιές. Από το σημείο έφυγε ο 53χρονος Έλληνας, μαζί με τον φίλο του και όταν επέστρεψαν, κρατούσαν ο πρώτος ένα γκλοπ και ρόπαλο και ο δεύτερος (Ουκρανός) ένα μαχαίρι.

Ο 37χρονος Βούλγαρος προσπάθησε να φύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Πολωνός φίλος του, που δέχθηκε κι αυτός πολλά χτυπήματα από τον 53χρονο Έλληνα, κατάφερε να ξεφύγει προς την οδό Γρίβα, όπου και κρύφτηκε.

Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τον λόγο της διένεξης. Η αστυνομία όταν ειδοποιήθηκε έφθασε στο σημείο και κυνήγησε τους δύο δράστες (τον 53χρονο Έλληνα και τον Ουκρανό) τους εντόπισε τους αφόπλισε και τους συνέλαβε.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να παραπεμφθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα για να τους απαγγείλει κατηγορίες.

Πηγή: protothema.