Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Νέες αποκαλύψεις σοκ για τον 27χρονος δολοφόνο!

Τι συνέβη;

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Νέες αποκαλύψεις σοκ για τον 27χρονος δολοφόνο!

Νέες αποκαλύψεις σοκ έγιναν για τον 27χρονο δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, στην Κρήτη.

Ούτε μία, ούτε δύο... αλλά πέντε γυναίκες φέρεται ότι είχαν πέσει θύματα του. Συγκεκριμένα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε τις καταθέσεις των πέντε γυναικών.

Ο λόγος για μια Ελληνίδα και για τέσσερις αλλοδαπές, οι περισσότερος εκ των οποίων εργάζονταν στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταθέσεις τους, οι τέσσερις καταγγέλλουσες υποστήριξαν ότι ο 27χρονος τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: «Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν»!

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί σοκ είναι ότι η πέμπτη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο νεαρός, ενώ βρισκόταν πάνω σε ποδήλατο την παρενόχλησε σεξουαλικά. Μάλιστα, το περιστατικό καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ στις 31 Μαΐου 2019, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν το έγκλημα.

Καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει θα είναι της «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης».

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για την δολοφονία της 60χρονης βιολόγου, Σούζα Ιτον.

Πηγή: protothema.gr

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ξέσπασε ο αδερφός του δολοφόνου - «Δεν ισχύει τίποτα από όσα λένε»!

Ξέσπασε ο αδερφός του δολοφόνου, της Αμερικανίδας βιολόγου. «Δεν ισχύει τίποτα από όσα λένε», είπε σε ανάρτηση του.

Θέση για πρώτη φορά μετά τα τραγικά γεγονότα του Ιουλίου παίρνει ο αδερφός του καθ' ομολογία δολοφόνου της Σούζαν Ίτον.

Όπως αναφέρει ο αδερφός του δεν είναι ένοχος και δεν θα μπορούσε να διαπράξει ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα, όπως αυτό που του καταλογίζουν. Έτσι, κλείνει λέγοντας οτι τον περιμένουν να γυρίσει πίσω στην οικογένεια όταν τελειώσει η όλη διαδικασία:

«Λοιπόν, ξέρω ότι όλο αυτό το διάστημα που λυπεί ο αδερφός μου είναι ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια μας. Ξέρω τον αδερφό μου, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος όπως τον αποκαλούν. Όλο αυτό που γίνεται είναι ψεύτικο, είναι ένα παραμύθι, δεν ισχύει τίποτα απ’ότι τον αποκαλούν τον αδερφό μου. Αυτό που κάνουν τώρα στον Γιάννη είναι άδικο. Γιάννη κάνε υπομονή, θα σε περιμένουμε σύντομα πίσω στην οικογένεια μας…»

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: «Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν»!

«Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν», αποκάλυψε ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου και σόκαρε τους ανακριτές με την ομολογία του.

«Έχοντας μικρή ταχύτητα, χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν. Έχω "πειράξει" με αυτόν το τρόπο πολλές κοπέλες. Ήθελα να τις γνωρίσω. Πολλές φορές κατέβαινα να τους ζητήσω συγγνώμη.Με την Αμερικανίδα θόλωσα και τη χτύπησα δύο φορές για να τη βιάσω μετά», είπε.

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που φέρνει στο φως η Real News για τις επιθέσεις εναντίον γυναικών από τον 27χρονο Γιάννη Παρασκάκη ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης μετά τη σύλληψή του για τον φόνο και τον βιασμό της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ήτον.

undefined

Η οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου δωρίζει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τον εντοπισμό της

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς πως «δεν πίστευα ότι θα με εντόπιζαν για το φόνο της Αμερικανίδας Την πέταξα στη σήραγγα του γερμανικού οχυρού για να μην την εντοπίσουν. Δεν περίμενα ότι θα με ανακαλύψουν τόσο σύντομα».