Πεντάχρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 4χρονο αδερφό του!

Τραγωδία!

Πεντάχρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 4χρονο αδερφό του!

Ένας πεντάχρονος πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον 4χρονο αδερφό του μέσα στο σπίτι τους!

Η απίστευτη τραγωδία έχει συγκλονίσει τους πάντες!

Απίστευτη τραγωδία στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ένας 5χρονο αγόρι πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι τον 4χρονο αδερφό του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Το άτυχο 4χρονο αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Φορτ Γουέιν, ωστόσο εκεί ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως η μητέρα των παιδιων βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα, ωστόσο δεν αντιλήφθηκε την κατάσταση, καθώς κοιμόταν.

Θρήνος! Νεκρός κορυφαίος τραγουδιστής!

Οι επιθεωρητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ανέφεραν πως ο 5χρονος βρήκε τυχαία το όπλο στο σπίτι και το πέρασε για παιχνίδι, πριν το στρέψει προς τον αδερφό του.

Από τις αρχές που εξετάζουν την υπόθεση, δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον των γονέων. «Αποφασίστηκε να μην απαγγελθούν κατηγορίες σε αυτήν την περίπτωση. Είναι ένα πολύ ατυχές συμβάν», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Σπαραγμός και οδύνη για τον 12χρονο Δαυίδ! Τον σκότωσε η μητέρα του!

Σπαραγμός και οδύνη για τον 12χρονο Δαυίδ, τον οποίο σκότωσε η μητέρα του!

Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, το ύστατο χαίρε στον 12χρονο Δαυίδ, που δολοφονήθηκε από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας στις 29 Αυγούστου στο διαμέρισμα που διέμεναν στο Γέρι, λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.

Η κηδεία του 12χρονου τελείται το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Γέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Δαυιδ είχε εντοπιστεί νεκρός στο κρεβάτι του, από τον σύζυγο της μητέρας του, ο οποίος τον μεγάλωνε, φέροντας τραύματα στο λαιμό και το στήθος. Σε ότι αφορά την παιδοκτόνο, η οποία επιχείρησε μετά τη δολοφονία να θέσει τέρμα στη ζωή της, εντοπίστηκε αιμόφυρτη στο χολ του διαμερίσματος, ενώ έφερε τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματος της.

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρός στα 44 ο Γιάννης Ασπρούδης!

Αφού παραδέχθηκε το έγκλημα, κατέθεσε πώς «το έκανε για να απαλλάξει το παιδί αλλά και την ίδια από τους πόνους».

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, όπου κρατείται μέχρι σήμερα.

Πληροφορίες απο reporter.com.cy

Παγκόσμιος θρήνος! Πέθανε ο Ρούντι Γκέτεντορφ!

Παγκόσμιος θρήνος έχει προκληθεί με την είδηση ότι πέθανε ο Ρούντι Γκέτεντορφ!

Ο ακούραστος προπονητής ποδοσφαίρου που καθοδήγησε 55 ομάδες, αριθμός που αποτελεί παγκόσμια ρεκόρ, συμπεριλαμβανομένων 18 εθνικών, πέθανε σε ηλικία 93 ετών, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ.


Γεννημένος στο Κόμπλεντζ στις όχθες του Ρήνου, ο άνθρωπος που ονομάστηκε «Ανήσυχος Ρούντι» ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία ως παίκτης στην ομάδα της γενέθλιας πόλης του, TuS Νέουντορφ πριν ξεκινήσει ως προπονητής με την ελβετική Μπλου Σταρ Ζυρίχης τη δεκαετία του 1950.

Μετά από δημιουργία ενός εντυπωσιακού βιογραφικού με κορυφαίες ομάδες στη Δυτική Γερμανία, ο Γκέτεντορφ διέσχισε τον πλανήτη, πηγαίνοντας στη Χιλή (1972-73), την Αυστραλία (1978-79), την Κίνα (1988, 1991-2 ) και αλλού σε μία καριέρα που εκτείνεται σε μισό αιώνα.

Η περιπλάνησή του και η υποστήριξη της γερμανικής κυβέρνησης τον ανέδειξαν ως παγκόσμιο «ιεραπόστολο» ποδοσφαίρου, καθοδηγώντας μερικές από τις πιο ταπεινές εθνικές ομάδες του κόσμου στην Αφρική, την Ασία και τον Ειρηνικό.

Προπονούσε τη Ρουάντα το 1999-2000, καθώς η χώρα ανέκαμπτε από τον εμφύλιο πόλεμο του 1994, στον οποίο πέθαναRudi Gutendorf - Ρούντι Γκέτεντορφν μέχρι και εκατομμύριο άνθρωποι σε σφαγές γενοκτονίας.

«Τέτοιο μίσος, δεν μπορείτε να το πιστέψετε, ήμουν σε θέση να ενώσω αυτές τις δύο φυλές για να παίξουν ποδόσφαιρο και καλό ποδόσφαιρο», δήλωσε σε μια συνέντευξη του BBC το 2013, για τη μικτή ομάδα Ρουάντας των Χούτου και Τούτσι.

Η τελευταία εθνική του ομάδα ήταν στη Σαμόα το 2003, αλλά εξακολουθούσε να προπονεί ομάδες μέχρι τα ογδόντα του.

«Είμαι απλώς η τυπική χαρούμενη ψυχή από τη Ρηνανία», είπε σε εκδήλωση της UEFA το 2015. «Όταν πεθάνω, θέλω η ζωή μου να άξιζε τον κόπο. Γι' αυτό μου άρεσε να παίρνω τα μεγαλύτερα ρίσκα».

πηγή: ant1news.gr