Φρίκη και αποτροπιασμός! Έξι άνδρες βίασαν και σκότωσαν οκτάχρονο κορίτσι!

Το περιστατικό προκάλεσε ταραχές!

Φρίκη και αποτροπιασμός! Έξι άνδρες βίασαν και σκότωσαν οκτάχρονο κορίτσι!

Φρίκη και αποτροπιασμός έχει προκληθεί από την είδηση ότι έξι άνδρες βίασαν και σκότωσαν οκτάχρονο κορίτσι!

Η ινδική δικαιοσύνη καταδίκασε τη Δευτέρα έξι ινδουιστές άνδρες για τον ομαδικό βιασμό και τον φόνο πέρυσι ενός κοριτσιού, που ήταν μουσουλμάνα, ένα περιστατικό το οποίο προκάλεσε εθνοτικές ταραχές στην Ινδία.

Το δικαστήριο του Πατανκότ στη βόρεια Ινδία αθώωσε έναν έβδομο κατηγορούμενο. Ξεχωριστή δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη εναντίον ενός όγδοου κατηγορούμενου, ο οποίος έχει δηλώσει ότι ήταν ανήλικος την εποχή του συμβάντος και θα δικαστεί ξεχωριστά.

Φρίκη! 32χρονος ασελγούσε στην 6χρονη κόρη της συντρόφου του!

Τρεις από τους κατηγορούμενους, ανάμεσά τους και ένας αξιωματούχος του χωριού, κρίθηκαν ένοχοι για βιασμό και φόνο και καταδικάστηκαν σε ισόβια. Τρεις άλλοι, που κατηγορούνταν για δωροδοκία και ότι κατέστρεψαν αποδεικτικά στοιχεία στη διάρκεια της έρευνας, καταδικάστηκαν σε πέντε χρόνια φυλάκιση.

Κίνητρο ο εκφοβισμός της φυλής που ανήκε το κοριτσάκι


Σύμφωνα με την έκθεση των ερευνητών, το οκτάχρονο κοριτσάκι ήταν θύμα ινδουιστών χωρικών, οι οποίοι ήθελαν να τρομοκρατίσουν τη νομαδική, μουσουλμανική φυλή στην οποία ανήκε, τους Μπακαρουάλς, προκειμένου να τους αναγκάσουν να φύγουν από την περιοχή.

Τα γεγονότα σημειώθηκαν σε νότια περιοχή του κρατιδίου Τζαμού και Κασμίρ, σε μια περιοχή όπου ζουν κυρίως ινδουιστές στο κρατίδιο αυτό όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι.

«Ο βιασμός της Κάτουα», Κάτουα αποτελεί το όνομα της περιοχής όπου βρίσκεται το χωριό, θεωρήθηκε ως σύμπτωμα της εθνοτικής αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει υπό την ηγεσία των εθνικιστών, ινδουιστών που βρίσκονται στην εξουσία από το 2014.

Φρίκη! 37χρονος βίασε 4χρονη μέσα σε τουαλέτες fast food!

Φρίκη επικρατεί στις ΗΠΑ. 37χρονος βίασε 4χρονη μέσα σε τουαλέτες fast food σε σχολική εκδρομή, όταν το κοριτσάκι πήγε ασυνόδευτο.

Ο Τζόσουα Κουμπάτρα, που συνελήφθη από την αστυνομία, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Η υπόθεση έχει λάβει διαστάσεις καθώς η αμέλεια από την πλευρά των δασκάλων και των συνοδών του σχολείου είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτική. Οι γονείς του 4χρονου κοριτσιού έχουν ήδη ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον του σχολείου και των συνοδών της εκδρομής.

Φρίκη! 32χρονος ασελγούσε στην 6χρονη κόρη της συντρόφου του!

37χρονος βίασε 4χρονη

Το θέμα αποκαλύφθηκε από το Οklahoma News 4 και συνέβη στις 16 Ιουλίου. Το μικρό κορίτσι πήγε στην τουαλέτα, ο δράστης το ακολούθησε δίχως να γίνει αντιληπτός από κανέναν, κλείδωσε την πόρτα και έκανε πράξη τις αρρωστημένες σκέψεις του. Πέντε λεπτά μετά, δύο υπάλληλοι του σχολείου αντιλήφθηκαν ότι το παιδί έλειπε. Χτύπησαν την πόρτα της τουαλέτας. Τότε, ο δράστης άνοιξε και είπε: «Απλώς έπλενα τα χέρια μου».

Ο αρχηγός της αστυνομίας έσπευσε να «αθωώσει» τους συνοδούς του σχολείου, λέγοντας πως «δεν έχουν καμία υπαιτιότητα».

Η οικογένεια, ωστόσο, κατηγορεί τους καθηγητές του Χριστιανικού σχολείου που επέβλεπαν τα παιδιά ότι υπήρχε ελλιπής εποπτεία εξαρχής. Οι δικηγόροι της οικογένειας επιδιώκουν αποζημίωση από το σχολείο, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών εξόδων, του πόνου, της ταλαιπωρίας και της ψυχικής οδύνης.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ! 11χρονος και τα αδ