Φονικό στο Ηράκλειο Κρήτης: Το δράμα πίσω από την δολοφονία του 59χρονου από την σύζυγο του!

Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας!

Φονικό στο Ηράκλειο Κρήτης: Το δράμα πίσω από την δολοφονία του 59χρονου από την σύζυγο του!

Ένα δράμα υπάρχει πίσω από την δολοφονία του 59χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης, από την σύζυγο του. Αποκαλύψεις για το φονικό.

Μια οικογενειακή τραγωδία ξετυλίγεται ενώπιον των αστυνομικών αργών από χθες, μετά τον καυγά ανάμεσα στην 31χρονη και τον εν διαστάσει 59χρονο σύζυγό της, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα με μαχαίρι που του κατάφερε η γυναίκα, έξω από το Κέντρο Αστέγων στην περιοχή της Αλικαρνασσού στην Κρήτη, όπου σύχναζαν το θύμα και η δράσης.

Η γυναίκα που έχει παραδεχτεί την πράξη της, ισχυρίστηκε ότι ο 59χρονος την κακοποιούσε, σε ένα, ούτως ή άλλως, δυσλειτουργικό οικογενειακό περιβάλλον, με τους γονείς να ταλαιπωρούνται λόγω πολλών προβλημάτων.

Θύματα σε αυτή την υπόθεση και τα τρία παιδιά της οικογένειας, με το μικρότερο περίπου 6 ετών. Τα παιδιά ήδη ζούσαν σε ένα δύσκολο περιβάλλον και μετά το έγκλημα τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα για αυτά που ήρθαν στη ζωή υπό τόσο δυσχερείς συνθήκες.

Φονικό στο Ηράκλειο Κρήτης

Πηγή: www.cretalive.gr

Διπλό φονικό Καβάλα: «Τα παιδιά μου είδαν τη δολοφονία του πατέρα και της γιαγιάς τους»!

«Τα παιδιά μου είδαν τη δολοφονία του πατέρα και της γιαγιάς τους», είπε η σύζυγος του θύματος στο διπλό φονικό της Καβάλας και συγκλόνισε.

Την είδηση μετέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Την ώρα που η πεθερά μου έβγαζε τα σκουπίδια ο κατηγορούμενος έβγαλε μια κραυγή κοροϊδεύοντάς την επιδεικτικά και εσκεμμένα. Ο άνδρας μου πήδηξε τον φράχτη και ζήτησε από τον Π… με ήρεμο τόνο να σταματήσει όλη αυτή την συμπεριφορά εις βάρος της οικογένειάς μας. Η πεθερά μου αντιδίκησε με την μητέρα του δράστη η οποία και χτυπούμε την πεθερά μου με μια σφουγγαρίστρα στο κεφάλι.

Φονικό στην Καβάλα! Ραγδαίες εξελίξεις! Ανατριχιάζουν όσα είπε ο δράστης στον Εισαγγελέα!

Η πεθερά μου πήγε να καλέσει την αστυνομία. Ο Π… είπε και αυτός ότι θα καλέσει την αστυνομία και βγήκε με την καραμπίνα. Σκότωσε τον άνδρα μου, γύρισε σε μένα και στην συνέχεια στην πεθερά μου.

Φώναξε κ… και την πυροβόλησε. Τα ανήλικα παιδιά μου είδαν όλη την σκηνή της δολοφονίας από το μπαλκόνι του σπιτιού μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του θύματος του διπλού φονικού

Φονικό στην Καβάλα: Νέα στοιχεία στην υπόθεση που δημιουργούν ερωτηματικά!

Νέα στοιχεία στην υπόθεση με το διπλό φονικό που έγινε εχθές το βράδυ στην Καβάλα, τα οποία δημιουργούν ερωτηματικά!

Νέα ερωτήματα για τη διπλή δολοφονία στην Χρυσούπολη Καβάλας το βράδυ της Πέμπτης με θύμα έναν 42χρονο πατέρα δύο παιδιών και την 67χρονη μητέrα του προκαλεί το εύρημα του ιατροδικαστή Νίκου Κηφνίδη που μίλησε στο protothema.gr

Σύμφωνα με τον κ. Κηφνίδη ο 42χρονος Σ.Σ. δολοφονήθηκε με διαφορετικά σκάγια από αυτά με τα οποία πυροβολήθηκε η 67χρονη.

Συγκεκριμένα ο 42χρονος δέχθηκε δράμια (σ.σ. σκάγια για αγριογούρουνα) ενώ η μητέρα του πυροβολήθηκε με από σκάγια κυνηγετικής καραμπίνας.

«O θάνατος και των δυο ανθρώπων ήταν ακαριαίος. Η μητέρα χτυπήθηκε από κυνηγετική καραμπίνα και τα σκάγια την βρήκαν στο θώρακα και στην τραχηλική χώρα» λέει ο κ. Κηφνίδης και προσθέτει: «Ο γιος της χτυπήθηκε στην κλείδα προς τραχηλική χώρα κι αυτός από σκάγια αλλά συγκεκριμένα από δράμια που τα χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για να να σκοτώνουν αγριογούρουνα».

Αναπάντητο παραμένει, επίσης, το ερώτημα τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του 42χρονου Π.Ν. ώστε να τραυματίσει θανάσιμα μητέρα και γιο.

Πηγή: protothema.gr