Σοκ! Άνδρας επιτέθηκε σε παιδιά νηπιαγωγείου με διαβρωτικό υγρό!

Τραυματίστηκαν 50 παιδιά!

Σοκ! Άνδρας επιτέθηκε σε παιδιά νηπιαγωγείου με διαβρωτικό υγρό!

Άνδρας επιτέθηκε σε παιδιά νηπιαγωγείου με διαβρωτικό υγρό και η είδηση προκαλεί σοκ παγκοσμίως. Περισσότεροι από 50 άνθρωποι, κυρίως παιδιά, τραυματίστηκαν.

Ο άνδρας εισέβαλε σε ένα νηπιαγωγείο της νοτιοδυτικής Κίνας και τους ψέκασε με διαβρωτικό υγρό, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

Φρίκη στην Κύπρο! Επιτέθηκε στην πρώην σύζυγο του με οξύ! Χαροπαλεύει για την ζωή της!

Ο ύποπτος, ένας 23χρονος το επίθετο του οποίου είναι Κονγκ, εισήλθε στο νηπιαγωγείο σκαρφαλώνοντας έναν τοίχο και στη συνέχεια ψέκασε τα θύματα με υδροξείδιο του νατρίου, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της πόλης Καϊγιουάν, στην επαρχία Γιουνάν.

Περίπου 51 παιδιά και τρεις νηπιαγωγοί εισήχθησαν στο νοσοκομείο, δύο εκ των οποίων με «σοβαρά συμπτώματα».

«Επειδή οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν παιδί, η έλλειψη της οικογενειακής θαλπωρής είχε ως αποτέλεσμα να εμφανίσει ψυχική διαταραχή», είπαν οι τοπικές αρχές προσθέτοντας ότι είχε προβλήματα και στην προσωπική ζωή και την εργασία του. Ολα αυτά του προκάλεσαν «μια απαισιόδοξη νοοτροπία και σκέψεις για εκδίκηση εις βάρος της κοινωνίας», σημείωσαν.

Πηγή: iefimerida.gr

Η απόλυτη φρίκη σε σχολείο! 8 μαθητές έπεσαν νεκροί!

Την απόλυτη φρίκη έζησαν παιδιά και καθηγητές σε σχολείο στην Κίνα. 8 μαθητές έπεσαν νεκροί και άλλοι δυο τραυματίστηκαν.

Όλα έγιναν, χθες στο χωριό Τσαογιάνγκπο της επαρχίας Χουμπέι με την έναρξη των μαθημάτων.

Σύμφωνα με την δημαρχία της πόλης Ένσι, ένας 40χρονος άνδρας με καταγωγή από το συγκεκριμένο χωριό, έκανε επίθεση στο σχολείο και αμέσως μετά συνελήφθη από τις αρχές.

Σοκ: Δέκα παιδιά τραυματίστηκαν από πυρά σε αυλή σχολείου!

Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στα παιδιά με αποτέλεσμα 9 να χάσουν την ζωή τους, και άλλα 8 να τραυματιστούν.