Φρίκη! Ξεκληρίστηκε πενταμελής οικογένεια! Ανάμεσα στους νεκρούς και ένα 3χρονο αγοράκι!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Φρίκη! Ξεκληρίστηκε πενταμελής οικογένεια! Ανάμεσα στους νεκρούς και ένα 3χρονο αγοράκι!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ξεκληρίστηκε πενταμελής οικογένεια και πως ανάμεσα στους νεκρούς υπήρξε και ένα 3χρονο αγοράκι!

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη συνοικία του Σαν Ντιέγκο, Πάρανταϊς Χιλς, καθώς πενταμελής οικογένεια βρήκε τραγικό τέλος στο ίδιο της το σπίτι ύστερα από περιστατικό πυροβολισμών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Los Angleles Times, εκτιμάται ότι μέλος της οικογένειας άνοιξε πυρ εναντίον των υπολοίπων και αργότερα πέθανε, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται εάν πρόκειται για αυτοκτονία.

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν νεκροί ένα τρίχρονο αγοράκι, η 29χρονη μητέρα και ο 31χρονος πατέρας. Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν, τα άλλα δύο παιδιά της οικογενειας, ένας πεντάχρονος και μια εννιάχρονη, που λίγο αργότερα υπέκυψαν στα τραύματά τους. Θρίλερ! 13χρονη σκότωσε την έγκυο αδερφή της, πήρε το μωρό και το έδωσε!

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος είναι νεκρός.

To τραγικό σκηνικό εκτυλίχθηκε σε συγκρότημα κατοικιών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τους πυροβολισμούς υπάρχουν και τραυματίες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο όπου έγινε το φονικό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η οικογένεια φαινόταν ήσυχη, ενώ τα παιδιά συχνά έπαιζαν στον κήπο με τα ποδήλατα και τον σκύλο τους.

To πρώτο τηλεφώνημα στις αρχές έγινε στις 06:49, τοπική ώρα, ενώ την ίδια στιγμή ακούγονταν θόρυβοι που παρέπεμπαν σε καβγά.

Συγγενής της τραγικής οικογένειας, που ήταν και γείτονάς τους, κάλεσε το νούμερο έκτακτης ανάγκης 911, για να ειδοποιήσει ότι άκουσε διαπληκτισμούς και πυροβολισμούς .

Ασύλληπτη φρίκη! Βρέθηκαν κομμάτια από το σώμα της φοιτήτριας που τεμάχισε ο καθηγητής!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ασύλληπτη φρίκη της Ρωσίας. Βρέθηκαν κομμάτια από το νεκρό σώμα της φοιτήτριας που τεμάχισε ο καθηγητής.

Δύτες ανέσυραν από ποταμό στην περιοχή Κίροφσκι της Αγίας Πετρούπολης ένα δέμα με μέλη του τεμαχισμένου σώματος της 24χρονης φοιτήτριας Αναστάσια Γιεστσένκο.

Η κοπέλα υπήρξε θύμα δολοφονίας του επιφανούς Ρώσου ιστορικού Όλεγκ Σοκολόφ, μεταδίδει το πρακτορείο TASS, επικαλούμενο πηγή της αστυνομίας

Ο 63χρονος Όλεγκ Σοκόλοφ, καθηγητής Ιστορίας στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης και ειδικός στον Ναπολέοντα, ανασύρθηκε μεθυσμένος από τον ποταμό Μόικα έχοντας στο σακίδιό του δύο κομμένα χέρια και ένα πιστόλι κρότου. Στην αστυνομία ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την παλιά του φοιτήτρια Αναστάσια Γετσένσκο, 24 ετών, με την οποία μοιραζόταν την ζωή του.

Φρίκη με την κατάθεση του καθηγητή που διαμέλισε τη φοιτήτρια του! Ήθελε να αυτοκτονήσει ντυμένος Ναπολέων!