Εξελίξεις με την αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη! Ο δολοφόνος είναι...

Προσοχή σκληρές εικόνες!

Εξελίξεις με την αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη! Ο δολοφόνος είναι...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη, έγινε γνωστό ότι ο δολοφόνος είναι...

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε χθες βράδυ στο Τυμπάκι της Κρήτης, κατά την οποία ένας 37χρονος έπεσε νεκρός, ενώ άλλος ένας τραυματίστηκε.

Τα ξημερώματα οι αστυνομικές Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε δύο άνδρες, 31 και 39 ετών, καθώς και σε έναν ανήλικο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 37χρονου. Και οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται επίσης για συμπλοκή και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Εκτός από τους τρεις κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία, συνελήφθησαν ακόμη 14 άτομα για συμμετοχή στη συμπλοκή, ενώ εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Συμπλοκή με σκεπάρνια και ράβδους

Οπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών, χθες το βράδυ, στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού οι αλλοδαποί, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 37χρονου και τον τραυματισμό ενός 29χρονου που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα 17 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν ένα σκεπάρνι, μεταλλικοί και ξύλινοι ράβδοι κ.ά.

Κρήτη συμπλοκή νεκρός

Επιπλέον, σε βάρος δέκα εκ των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Πηγή: iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή με σιδερολοστούς για τα μάτια μιας κοπέλας!

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δυο ομάδων νεαρών σημειώθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Κυριακής.

Τουλάχιστον 10 οι προσαγωγές!

Οπως αναφέρει το thestival, η συμπλοκή σημειώθηκε για τα μάτια μιας κοπέλας.

Οι νεαροί κρατούσαν καδρόνια και σιδερολοστούς και άρχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλον. Οι αρχές έφτασαν στο σημείο και προσήγαγαν τουλάχιστον 10 άτομα. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας.

Τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας: Απίστευτο μποτιλιάρισμα στον δρόμο!

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε αιμόφυρτο έναν νεαρό που μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.