Ραγδαίες εξελίξεις με τους πυροβολισμούς σε νοσοκομείο! 6 νεκροί μέχρι τώρα!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ραγδαίες εξελίξεις με τους πυροβολισμούς σε νοσοκομείο! 6 νεκροί μέχρι τώρα!

Οι νεκροί από τους πυροβολισμούς που «έπεσαν» μέσα σε νοσοκομείο αγγίζει τον αριθμό των 6 μέχρι τώρα! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας δήλωσε ότι υπάρχουν πολλά θύματα από επεισόδιο με πυροβολισμούς σε νοσοκομείο της πόλης Οστράβα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων CTK.

Ο αριθμός των νεκρών από το επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σήμερα στη βορειοανατολική πόλη της Τσεχίας ανήλθε σε έξι, όπως δήλωσε λίγη ώρα αργότερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Czech Radio ο υπουργός Υγείας Άνταμ Βόιτσεκ.

Ελεύθερος ο δράστης της επίθεσης στην Τσεχία

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το νοσοκομείο, καθώς και το πανεπιστήμιο στο οποίο υπάγεται και αναζητεί τον δράστη του περιστατικού που παραμένει ασύλληπτος. Ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε πως ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας της Τσεχίας, καθώς και ένα ελικόπτερο συμμετέχουν στην έρευνα του υπόπτου.

Η αστυνομία ζητά από τους πολίτες της Τσεχίας που ενδεχομένως γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με τις αρχές προκειμένου να βοηθήσουν στο έργο της σύλληψης του δράστη.

Στα social media η εικόνα του φερόμενου ως δράστη στην Τσεχία

Λίγα λεπτά αργότερα, η αστυνομία της Τσεχίας έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία ενός άνδρα με κοντά καστανά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πίσω από την επίθεση στο νοσοκομείο.

https://twitter.com/PolicieCZ/status/1204312713008168960
Παράλληλα, η αστυνομία ανακοίνωσε πως αυξάνει τις δυνάμεις της σε όλα τα «ευαίσθητα» σημεία της πόλης και συνιστά στους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους.

Πηγή: protothema.gr

Έκτακτο στην Ορλεάνη: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη περιοχή! Πληροφορίες μιλούν για δεκάδες τραυματίες!

Ένα έκτακτο «έσκασε» για την Ορλεάνη όταν έπεσαν πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη περιοχή! Πληροφορίες μιλούν για δεκάδες τραυματίες!

Τουλάχιστον 11 άτομα έχουν δεχτεί πυροβολισμούς στο Canal Street στη Νέα Ορλεάνη, όπως μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ. Ενας άντρας άνοιξε πυρ στο σημείο, το οποίο έχει έντονη νυχτερινή ζωή και εκείνη την ώρα είχε πολύ κόσμο.

Εκ των τραυματιών, δύο βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Υπάρχουν αναφορές ότι ο δράστης έχει συλληφθεί. Στο σημείο υπήρχε αστυνομική παρουσία γιατί νωρίτερα είχε διεξαχθεί αγώνας football μεταξύ δύο πανεπιστημίων.

Συναγερμός στο Λονδίνο! Ραγδαίες εξελίξεις με τους πυροβολισμούς! Καρέ - καρέ το βίντεο!

Πηγή: protothema.gr