Φρίκη: Μητέρα δολοφόνησε των 7 μηνών γιο της και πέταξε το άλλο της παιδί από το παράθυρο!

Σοκαριστικές λεπτομέρειες!

Φρίκη: Μητέρα δολοφόνησε των 7 μηνών γιο της και πέταξε το άλλο της παιδί από το παράθυρο!

Φρίκη προκάλεσε μια μητέρα που δολοφόνησε των 7 μηνών γιο της και πέταξε το άλλο της παιδί από το παράθυρο!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους όσα συνέβησαν σε διαμέρισμα του Σικάγο, όπου μια μητέρα δολοφόνησε με φρικτό τρόπο τα δυο παιδιά της, πριν προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

H Aleah Newell ζήτησε την βοήθεια της Πρόνοιας δυο μέρες πριν κάνει αυτή την αποτρόπαια πράξη καθώς δεν μπορούσε να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της, τον 7 μηνών Ameer και τον 2 ετών Johntavis.

Ωστόσο η Πρόνοια δεν πρόλαβε και έγινε το σοκαριστικό έγκλημα.

Η Aleah πρώτα οδήγησε τον Ameer στην μπανιέρα όπου τον μαχαίρωσε συνολικά 19 φορές, πριν τον κάψει με καυτό νερό. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, η Aleah στράφηκε στον Johntavis. Ο παππούς της, στο διαμέρισμα του οποίου έγινε η τραγωδία, προσπάθησε να σώσει το παιδί, ωστόσο δέχτηκε και εκείνος επίθεση με μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί ελαφριά.

Η Aleah στη συνέχεια πέταξε τον Johntavis από το παράθυρο του διαμερίσματος, το οποίο βρισκόταν στον 11ο όροφο. Η Aleah λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βούτηξε και εκείνη από το παράθυρο, ωστόσο η τέντα σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου «έκοψε» την φόρα, με αποτέλεσμα να σωθεί.

Η 20χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Φρίκη προκάλεσε και μια μητέρα σκότωσε το παιδί από... το μητρικό της γάλα!

Τραγωδία στην Κύπρο: Μητέρα δολοφόνησε το γιο της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κύπρο. Μητέρα δολοφόνησε το γιο της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Αστυνομικός που υπηρετεί στη Τροχαία της κυπριακής αστυνομίας βρέθηκε μπροστά στο νεκρό σώμα του 12χρονου γιου του, και την ημιθανή γυναίκα του, όταν το μεσημέρι επέστρεψε στο σπίτι του από τη δουλειά.

Η γυναίκα η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα κάτω από άγνωστες συνθήκες και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, σκότωσε με μαχαίρι το 12χρονο παιδί της και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει καρφώνοντας το μαχαίρι στο σώμα της σε διάφορα σημεία.