Δολοφονία Τοπαλούδη: Ξεκίνησε η δίκη! Σπάραξε η μητέρα της - «Δολοφόνοι, θα σας πάρω την ψυχή»!

Δύσκολες στιγμές! Τι λένε οι πληροφορίες;

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ξεκίνησε η δίκη! Σπάραξε η μητέρα της - «Δολοφόνοι, θα σας πάρω την ψυχή»!

Ξεκίνησε η δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Από το πρώτο λεπτό η μητέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας ξέσπασε λέγοντας «Δολοφόνοι, θα σας πάρω την ψυχή»».

Οι γονείς της ήρθαν αντιμέτωποι με τους δυο νεαρούς που τον Νοέμβριο του 2018 στην Ρόδο φέρεται πως την βίασαν και στην συνέχεια την δολοφόνησαν.

Οι εντάσεις ξεκίνησαν από το πρώτο λεπτό όταν η μητέρα της σπάραξε βλέποντας τους κατηγορούμενους με τον σύζυγο της να προσπαθεί να την συγκρατήσει, ενώ στην συνέχεια την έβγαλαν έξω από την δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει. «Δολοφόνοι! Καταστρέψατε τη ζωή μου! Δεν θέλω να τους βλέπω! Θα σας πάρω την ψυχή», φαίνεται πως είπε.

Με την είσοδο του στο δικαστήριο, ο Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπεί την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, έκανε λόγο για «τραγωδία πρωτοφανή για τα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά».

Περισσότερες εξελίξεις σε λίγο για την τραγωδία που οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος.

Υπόθεση Τοπαλούδη: Η οικογένεια του Ροδίτη ζητά δημοσίως "συγγνώμη"!

Νέες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση Τοπαλούδη, καθώς η οικογένεια του Ροδίτη ζητά δημοσίως "συγγνώμη" από την οικογένεια του θύματος!

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το άγριο έγκλημα στους Πεύκους, ενώ έχουν απομείνει λίγες εβδομάδες πριν οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη καθίσουν στο εδώλιο!

Υπόθεση Τοπαλούδη: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της! «Κατέστρεψαν τη ζωή μου, ζω έναν καθημερινό θάνατο»!

«Η οικογένεια του νεαρού Ροδίτη αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει για μια ακόμη φορά την οδύνη της για το τραγικό περιστατικό και να διατυπώσει τη δημόσια συγγνώμη της στην οικογένεια του θύματος» επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας του κατηγορουμένου, μιλώντας στο Star.

Η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη ζητά να τιμωρηθούν αυστηρά οι δράστες.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης προανήγγειλε χτες ότι αλλάζει ο ποινικός κώδικας για τους βιασμούς που τελούνται από δυο και περισσότερα άτομα. Θα τιμωρούνται πλέον με ισόβια.

Μέχρι στιγμής, οι κατηγορούμενοι τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο. Οι αρχές περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τα τελευταία μηνύματα της φοιτήτριας μέσω Facebook για λύσουν τον γρίφο του αν γνώριζε ότι στο ραντεβού της με τον Αλβανό θα ήταν και ο Ροδίτης.