Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Υπόθεση Μαντλίν: «Το παιδί σας είναι νεκρό» - Η επιστολή στους γονείς της

Στα πηγάδια του εξοχικού του υπόπτου αναζητούν τη σορό της οι αστυνομικοί

Υπόθεση Μαντλίν: «Το παιδί σας είναι νεκρό» - Η επιστολή στους γονείς της
Έγκλημα 16.06.2020 13:26
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Γερμανός επιθεωρητής που ερευνά την υπόθεση της απαγωγής της Μαντλίν ΜακΚαν, φέρεται να έστειλε επιστολή στους γονείς του κοριτσιού, με την οποία τους κάνει γνωστό πως η κόρη τους είναι νεκρή.

«Εχουμε αποδείξεις πως την έχει σκοτώσει ο ύποπτος» αναφέρεται στην επιστολή. Ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, δήλωσε πάντως πως ακόμη εκκρεμεί η έρευνα για το κατά το πόσο είναι όντως ο Κρίστιαν Μπρίκνερ, αυτός που ευθύνεται για την εξαφάνιση της.

«Είναι μία υπόθεση δολοφονίας και όχι μία υπόθεση απαγωγής. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη το γιατί είναι νεκρή, αλλά πρέπει να απλώσουμε τα χαρτιά μας και να εξηγήσουμε στους γονείς της γιατί θεωρούμε πως δεν είναι ζωντανή», σημείωσε. Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να μην δίνει πληροφορίες στον δικηγόρο της οικογένειας της Μαντλίν, καθώς θέλουν οι αρχές στην Γερμανία να δέσουν την υπόθεση και να βρεθούν τα στοιχεία που να δείχνουν ποιος ευθύνεται για την απαγωγή και την, όπως φαίνεται πλέον, δολοφονία της.

Μαντλίν ζωντανή

Στα πηγάδια του εξοχικού του υπόπτου αναζητούν τη σορό της Μαντλίν οι αστυνομικοί μετά την είδηση πως είναι νεκρή

Στα πηγάδια του λευκού εξοχικού στην Πράια ντε λα Λουζ όπου διέμενε ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν το 2007 στην Πορτογαλία στρέφονται οι έρευνες της πορτογαλικής αστυνομίας αναζητώντας τη σορό της.

Η εξοχική αυτή κατοικία βρισκόταν σε απόσταση περίπου μισής ώρας από το σημείο όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Στη συγκεκριμένη έκταση όπου βρίσκεται το εξοχικό υπάρχουν πολλά παλιά πηγάδια κι ένα μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία όπου πήγαινε η οικογένεια ΜακΚάν.

Να σημειώσουμε πως ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση απαγωγής της μικρής Μαντλίν φέρεται να είχε επιτεθεί και σε δεκάχρονο κορίτσι, κι αυτό από τη Βρετανία. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες αναλυτικά εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Υπόθεση Μαντλίν: Υπεύθυνος και για την εξαφάνιση 6χρονου αγοριού ο φερόμενος δράστης;

Εξαφάνιση Μαντλίν: Το χρονικό της υπόθεσης που σόκαρε - Πώς η αστυνομία έφτασε στον ύποπτο

Share