Αγία Βαρβάρα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ομολόγησε η 15χρονη για τη δολοφονία της 50χρονης

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγία Βαρβάρα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ομολόγησε η 15χρονη για τη δολοφονία της 50χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 50χρονης γυναίκας από την Αγία Βαρβάρα, αφού η 15χρονη κόρη της -τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν μετά το φονικό- φέρεται να ομολόγησε.

Χθες, η 15χρονη κόρη του θύματος εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τον 17χρονο Ρουμάνο σύντροφό της σε εγκαταλελειμμένο ΙΧ στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες της δολοφονίας έπιασαν στον ύπνο την 50χρονη γυναίκα. Αφού την έδεσαν χειροπόδαρα, τη μαχαίρωσαν 20 φορές στον λαιμό και στο πρόσωπο. Στις καταθέσεις τους οι δύο ανήλικοι κάνουν λόγο και για την ύπαρξη ενός ακόμη 17χρονου Ελληνα στο σπίτι στην Αγία Βαρβάρα τη στιγμή της δολοφονίας. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός του φονικού που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 15χρονη φέρεται να ομολόγησε πως ο λόγος της δολοφονίας ήταν οι διαφωνίες που εξέφρασε η μητέρα της για τον τρόπο ζωής της, αλλά και για τη σχέση της με τον 17χρονο σύντροφό της. Σημειώνεται ότι ο νεαρός διέμενε αρκετές φορές στο σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα, ωστόσο οι εντάσεις ανάμεσά τους ήταν συχνές. Το θύμα πριν από έναν χρόνο είχε χάσει τον σύζυγό της, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια, ωστόσο η οικονομική κατάσταση της οικογένειας ήταν άσχημη. Πριν από μερικές μέρες, δολοφονήθηκε και ένας δημοσιογράφος.

Πηγή: iefimerida.gr

Δράμα: Γιος σκότωσε τη μητέρα του μετά από καβγά

Σοκ έχει προκαλέσει στην πόλη της Δράμας το φονικό που εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου, όταν ένας άντρας σκότωσε τη μητέρα του. Όπως γράφεται, το τραγικό συμβάν συνέβη έπειτα από έντονο καβγά τους.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τον φερόμενο ως δράστη, ωστόσο ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην εγκληματική πράξη.

Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι Αρχές απέκλεισαν την περιοχή για να συγκεντρώσουν στοιχεία, ενώ αναζητούν και το όπλο του εγκλήματος.

Συγκλονίζουν ωστόσο και οι αποκαλύψεις για το φιπλό φονικό στα Χανιά. Η κόρη του ηλικιωμένου σπάραξε και τα λόγια της ανατριχιάζουν.