Φονικό στα Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν

Στη μια το μεσημέρι θα φτάσει η σορός της από την Αθήνα στην Αλόννησο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φονικό στα Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της άτυχης 20χρονης Κάρολαιν στο τόπο που μεγάλωσε, την Αλόννησο, η οποία έχασε την ζωή της καθώς τη δολοφόνησαν αδίστακτοι ληστές τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πότε θα φτάσει η σορός της 20χρονης στην Αλόννησο;

Στη μια το μεσημέρι θα φτάσει η σορός της από την Αθήνα στο νησί, με τη μητέρα της, Σούζαν και τον 32χρονο σύζυγό της να τη συνοδεύουν στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο Πατητήρι της Αλοννήσου όπου και θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 15.00.

Το όμορφο νησί των Σποράδων εξακολουθεί να πενθεί για το τραγικό τέλος της Καρολάιν, ενώ περιμένει με αγωνία την οικογένεια της για να της συμπαρασταθεί. Τραγική φιγούρα όλες αυτές τις ώρες μεταξύ άλλων και ο πατέρας της Ντέιβιντ, ο οποίος παρέμεινε στο νησί εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και που τον έχουν καθηλωμένο μέσα στο σπίτι της οικογένειας.

Γλυκά Νερά Εισαγγελέας

«Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν μίλησα με την αστυνομία»

Στο σπίτι στα Γλυκά Νερά όπου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη βρέθηκε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, που δολοφόνησαν οι δράστες. Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, συγκλόνισε με τα λόγια του.

«Μας έδεσαν και τους είχαμε πει ήδη που είναι τα χρήματα. Από εκείνη την στιγμή και μετά…», ανέφερε αρχικά. Μιλώντας για τη στιγμή που έμαθε ότι η γυναίκα του είναι νεκρή, είπε: «Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν μίλησα με την αστυνομία, όταν ήρθαν οι αστυνόμοι μέσα και με έλυσαν».

Ο 32χρονος μίλησε και για το παιδί του, την 11 μηνών κόρη του που βρήκαν το πρωί οι αστυνομικοί δίπλα στη νεκρή μητέρα του να την σκουντάει για να την ξυπνήσει: «Η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά».

Μιλώντας τέλος για τις έρευνες, είπε: «Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις 3 τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το ανθρωποκτονιών. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει είναι αυτά τα παιδιά».