Γλυκά Νερά: Συνεργείο καθαρισμού στην μεζονέτα - Μαζί τους ο 32χρονος πιλότος

Αντιμέτωπος ξανά με τις πιο οδυνηρές αναμνήσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκά Νερά: Συνεργείο καθαρισμού στην μεζονέτα - Μαζί τους ο 32χρονος πιλότος

Το πρωί της Δευτέρας, βρέθηκε στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά συνεργείο καθαρισμού, με τον άντρα της 20χρονης Κάρολαιν να βρίσκεται εκεί, λίγο μετά το βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα από την ληστεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξανδρου Γίγου στο T-live, σήμερα το πρωί έφτασαν πέντε άτομα προκειμένου να καθαρίσουν τον εσωτερικό χώρο, λίγο μετά το ειδικό υλικό που άφησε η σήμανση.

Ο σύζυγος της Κάρολιαν ήταν μέσα στο σπίτι, όμως όπως ήταν αναμενόμενο, του ξύπνησαν οι χειρότερες αναμνήσεις και έτσι λίγο αργότερα έφυγε.

Ο δημοσιογράφος του t-live ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία και σύντομα ευελπιστεί να έχει κάποιο νέο που να του απαλύνει τον πόνο ότι ο φονιάς της συζύγου του δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος.

Αυτό που ήρθε να κάνει ο 32χρονος πιλότος εδώ είναι να δείξει τους χώρους στο συνεργείο καθαρισμού και να φύγει. Θα επιστρέψει μόνο, όταν τελειώσει το συνεργείο καθαρισμού. Δε θέλει να βρίσκεται ούτε λεπτό στο συγκεκριμένο σπίτι, στο συγκεκριμένο κολαστήριο που έχασε τη ζωή της η 20χρονη».

Γλυκά Νερά συνεργείο καθαρισμού στο σπίτι

Σκίτσο με το πρόσωπο του ληστή που δολοφόνησε την 20χρονη Κάρολαϊν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ των Γλυκών Νερών, με την Αστυνομία να έχει στα χέρια της, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σκίτσο με το πρόσωπο του ληστή που δολοφόνησε την 20χρονη Κάρολαϊν.

Η λεπτομερής περιγραφή του δράστη, έχει οδηγήσει τις Αρχές σε «συλλογή» 30 – 35 υπόπτων από τους 150 σεσημασμένους που ερευνούσαν αρχικά.

Την ίδια ώρα, τα εγκληματολογικά εργαστήρια αναλύουν τα «ορφανά» ίχνη DNA από τη σοφίτα της μεζονέτας της φρίκης, τα οποία προς το παρόν δεν φαίνεται να ταυτοποιούνται με υλικό της Τράπεζας Δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Στο μικροσκόπιο έχουν βρεθεί και τρία οχήματα που «πιάστηκαν» από κάμερες ασφαλείας να κινούνται ύποπτα στην περιοχή λίγη ώρα πριν και μετά το έγκλημα στο σπίτι του ζευγαριού. Τονίζεται δε πως οι έρευνες προχωρούν γοργά και βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.