Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος αποτελεσμάτων DNA

Σε κρίσιμη καμπή η έρευνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος αποτελεσμάτων DNA

Σε κρίσιμη καμπή περνούν οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής καθώς ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αποτελεσμάτων DNA, χωρίς όπως λένε οι πληροφορίες του protothema.gr, να βρεθούν ίχνη στα νύχια της Καρολάιν.

Τα αποτελέσματα των ερευνών για το φονικό στα Γλυκά Νέρα

Οι κάμερες δεν βρήκαν το όχημα διαφυγής των τριών δολοφόνων - ληστών, παρά το γεγονός οτι ερευνήθηκαν βίντεο σε ακτίνα δυο τετραγώνων από τη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, ενώ τα δακτυλικά αποτυπώματα του πιλότου που βρέθηκαν στη μονωτική ταινία δικαιολογούνται, αφού όπως φέρεται να είπε στις συζητήσεις με τους αστυνομικούς, οι δράστες δεν την είχαν μαζί τους αλλά αυτός τους την έδωσε.

Ο πρώτος κύκλος ερευνών, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και γι' αυτό οι αστυνομικοί γυρνούν και πάλι στη σκηνή του εγκλήματος αναζητώντας τη λεπτομέρεια που θα λύσει το γρίφο. Ψάχνουν να βρουν ένα λάθος των τριών ληστών καθώς αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν τόσο τυχεροί και συντονισμένοι στις ενέργειες τους.

Την ίδια ώρα ηλεκτρονικό σκίτσο των δραστών που έκαναν οι αναλυτές βασιζόμενοι στις περιγραφές του πιλότου για να το συγκρίνουν με τα προφίλ των 30 υπόπτων δεν φέρεται μέχρι στιγμης να οδηγεί σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Ανατριχιάζει ο αστυνομικός που βρήκε το μωρό πάνω στην νεκρή Καρολάιν

«Η πρώτη μου σκέψη όταν είδα το παιδί ήταν… δεν ήταν σκέψη. Ήταν μια κατάρρευση συναισθηματική. Όσος καιρός και να περάσει είναι δεδομένο ότι ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο.

Ήταν γύρω στις 6:15 και λάβαμε μια κλήση από ένα άτομο που καλούσε σε βοήθεια. Για εμάς ήταν μια συνήθης κλήση, αλλά εκείνη την ημέρα ήταν κάτι διαφορετικό. Φτάσαμε άμεσα στο σημείο, σε 4 λεπτά. Μια γειτόνισσα είχε τον σύζυγο στο τηλέφωνο και μας καλούσε σε βοήθεια και να σπάσουμε την πόρτα.

Μπαίνουμε στο υπόγειο από το παραβιασμένο παράθυρο. Κατόπιν ανεβήκαμε στο ισόγειο και εκεί είδαμε το σπιτάκι του σκύλου άδειο. Όταν στρίψαμε είδαμε τον σκύλο κρεμασμένο και κρεμόταν από την κουπαστή της σκάλας. Εκεί πλέον καταλάβαμε ότι κάτι σοβαρό έχει γίνει… Μετά ανεβήκαμε στη σοφίτα και αμέσως διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή στο κρεβάτι μπρούμυτα.

Πάνω στο κρεβάτι ήταν το μωρό της, ακούμπαγε την μάνα του, κάτω δεμένος ήταν ο σύζυγός…. Εγώ ασχολήθηκα με την νεκρή και κατόπιν πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου και επειδή ήταν μόνο με την πάνα το σκέπασα με την κουβερτούλα του. Το μωρό το κράταγα στην αγκαλιά μου μισή ώρα. Μπήκαμε στο περιπολικό να ζεσταθεί μέχρι να έρθουν οι συγγενείς του… Η εικόνα που θα μου μείνει χαραγμένη είναι το μωρό να είναι πάνω στο κρεβάτι δίπλα στη νεκρή μητέρα του», είπε ο 40 χρόνος αστυνομικός.