Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν έδωσε στο Μπάμπη 50.000 ευρώ! Γιατί;

Το δάνειο των 190.000 ευρώ και το... χρέος των 30.000!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν έδωσε στο Μπάμπη 50.000 ευρώ! Γιατί;

Αποκαλύψεις για την αγορά του οικοπέδου στο Πικέρμι που έκανε το ζευγάρι, πριν από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγο της έκανε σήμερα η εκπομπή T-Live.

Το οικόπεδο κόστισε συνολικά 55.000 ευρώ, ενώ το ζευγάρι χρειαζόταν ακόμη 190.000 ευρώ προκειμένου να κατασκευάσει το σπίτι του, μέσω εταιρίας. Για τον λόγο αυτό είχαν προχωρήσει στη λήψη δανείου ύψους 160.000 ευρώ και έμενε το υπόλοιπο των 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής T-live, η μητέρα της Καρολάιν έδωσε 50.000 ευρώ, προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της και τον γαμπρό της στην αγορά του οικοπέδου, το οποίο, γράφτηκε στο όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Οι ίδιες πληροφορίες της εκπομπής, αναφέρει πως το ζευγάρι είχε διενέξεις για τα οικονομικά, ενώ ο 33χρονος δολοφόνος δεν είχε αποκαλύψει την πηγή των χρημάτων.

Την ίδια στιγμή που όλα αυτά βγαίνουν στην δημοσιότητα οι δυο οικογένειες "σφάζονται" για την επιμέλεια του παιδιού...

Δικηγόρος Μπάμπη: «Ο πελάτης μου λέει ότι η τιμωρία του, του αξίζει»

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ' ομολογία δράστη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο οποίος εξήγησε πως ο πελάτης του λειτούργησε με γνώμονα το παιδί του.

Ο δικηγόρος είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής, μεταξύ άλλων: "Αυτές οι 37 ημέρες ήταν γνώμονάς του, το παιδί. Ο πελάτης μου συνειδητοποίησε ότι κατέστρεψε την οικογένειά του και μετά τη ζωή του. Ο πελάτης μου λέει ότι η τιμωρία του, του αξίζει. Δεν θα κρυφτούμε πίσω από νομικά παράθυρα. Το αν υπάρχει βρασμός ή όχι θα κριθεί από τη δικαιοσύνη. Ο πελάτης μου ομολόγησε πριν τεθεί οποιαδήποτε ερώτηση από τους αστυνομικούς".