Γλυκά Νερά: Εξελίξεις με την επιμέλεια της κόρης της Καρολάιν, Λυδίας

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας της 20χρονης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Εξελίξεις με την επιμέλεια της κόρης της Καρολάιν, Λυδίας

Στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις σχετικά με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Όπως ανέφερε ο Θανάσης Χαρμάνης τη Δευτέρα 28/6, αναμένεται ο Εισαγγελέας να πάρει την απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια, ενώ το δικαστήριο θα πάρει την οριστική απόφαση τον Σεπτέμβριο.

Ο δικηγόρος αποκάλυψε πως αν επιμέλεια πάει στην μητέρα της 20χρονης Καρολάιν, η γιαγιά της μικρής θα πρέπει άμεσα να μεταβεί στην Αθήνα με δικό της μέσο για να παραλάβει το παιδί.

Παράλληλα, ανέφερε και συγκίνησε, πως η μητέρα της Καρολάιν δεν θέλει να αποκόψει την επικοινωνία του παιδιού με την οικογένεια του πιλότου, που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού (Δείτε φωτογραφία του μέσα από τη φυλακή)

Ντοκουμέντα από την πρόβα νυφικού της Κάρολαϊν - Παντού μαζί της ο πιλότος

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια για τη σχέση του 33χρονου πιλότου με τη σύζυγό του, Κάρολαϊν, η οποία φαίνεται πως τελικά οδήγησε στο ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το Live News έφερε στο φως μία νέα αποκάλυψη, η οποία αυτή τη φορά έρχεται από τη γυναίκα που έφτιαξε το νυφικό της άτυχης κοπέλας - δείτε εδώ τις φωτογραφίες του γάμου. Όπως παραδέχθηκε η ίδια, ο Μπάμπης ήταν παρών στις πρόβες και δεν άφηνε την σύζυγό του λεπτό μόνη της.

Εξοργισμένη με τον δολοφόνο της Καρολάιν, η σχεδιάστρια εκφράζει τα συναισθήματα που ένιωσε όταν αποκαλύφθηκε το αληθινό, όπως λέει, πρόσωπο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Νιώθω συντετριμμένη όπως όλοι μας ζώντας τόσο καιρό όλη αυτή την ιστορία που εξελίσσεται, με πολύ άσχημο τέλος! Πάντα προσπαθώ να βλέπω την καλή πλευρά των ανθρώπων όμως δυστυχώς έπεσα πολύ έξω με αυτό το παλικάρι.

Περίεργο και εξοργιστικό που βοήθησα βάζοντας το λιθαράκι μου στην ένωση αυτού του ζευγαριού. Να αναρτώ πριν από δύο χρόνια με τόση χαρά έναν υπέροχο γάμο, με το νυφικό που έφτιαξα πάνω της και το λάτρεψε και να την βλέπω τώρα να φοράει το ίδιο στην φωτογραφία πάνω στον τάφο της» υπογράμμισε η σχεδιάστρια.