Γλυκά Νερά - Αποκάλυψη Κατερινόπουλου: «Τα δύο άτομα που πήγαν στη Σούδα παρουσιάστηκαν σαν...»

«Έχω στα χέρια μου κάποια γραπτά μηνύματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά - Αποκάλυψη Κατερινόπουλου: «Τα δύο άτομα που πήγαν στη Σούδα παρουσιάστηκαν σαν...»

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα βγήκε τηλεφωνικά Θανάσης Κατερινόπουλος με σκοπό να μιλήσει για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε ο ένας από το ζευγάρι στα Χανιά.

Οι αποκαλύψεις του Κατερινόπουλου για τα Γλυκά Νερα

«Ισχύει αυτό! Ένας από τους δύο με έτερο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι στη Σούδα. Δεν θα πω αν είναι ο δολοφόνος ή η Κάρολαϊν, αυτό ας το βρουν οι αρχές. Αν κληθώ να καταθέσω, θα καταθέσω. Έχω στα χέρια μου κάποια γραπτά μηνύματα, έναν ολόκληρο διάλογο με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, η οποία αναγνώρισε στο πρόσωπο το ενός εκ των δύο», είπε αρχικά.

«Το ταξίδι έγινε 10 με 12 Απριλίου, μεσούντως του κορονοϊού, τότε που απαγορεύονταν οι μετακινήσεις. Μετά από αυτό το ταξίδι αγόρασαν κι ένα οικόπεδο. Αυτά θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ποια ήταν τα πρόσωπα που πήγαν; Τι σχέση είχαν μεταξύ τους τα πρόσωπα αυτά; Δεν θα πρέπει να ερευνηθούν αυτά; Ήταν για μακροπρόθεσμη ενοικίαση, τουλάχιστον αυτό μεταφέρθηκε σε εμένα. Ναι, τα δύο άτομα που πήγαν εκεί παρουσιάστηκαν σαν ζευγάρι», πρόσθεσε επίσης.

Οι αναζητήσεις που έκανε η Κάρολαϊν στο κινητό της λίγο πριν δολοφονηθεί

Όλο και περισσότερα νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το ειδεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά. Αυτή τη φορά, η εκπομπή T-Live αποκάλυψε τις αναζητήσεις που έκανε στο κινητό της η Κάρολαϊν λίγες ώρες πριν γεννηθεί.

Συγκεκριμένα, η άτυχη κοπέλα, η οποία σύμφωνα με το ημερολόγιό της, αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο της, ήθελε να πάρει την κόρη της και να φύγουν μακριά από τον Μπάμπη.

Για τον λόγο αυτό, έκανε συνολικά τρεις αναζητήσεις όπου και ο τρεις είχαν να κάνουν με την αναζήτηση ενός δωματίου ξενοδοχείου. Όλα αυτά, λίγο αφού είχε τραβήξει τη μοιραία φωτογραφία του συζύγου της αγκαλιά με τη μικρή Λυδία.

«Η 20χρονη έψαχνε για δωμάτιο ξενοδοχείου για δύο άτομα για μία νύχτα. Στις 12.37 το ξημέρωμα κάνει την πρώτη αναζήτηση ξενοδοχείου κοντά στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας. Κατόπιν, γίνεται η δεύτερη αναζήτηση ξενοδοχείου στα Γλυκά Νερά και στις 12.38 η τρίτη αναζήτηση ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γιώτα Κηπουρού.