Γλυκά Νερά: Έσκασε η βόμβα - Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία ο Μπάμπης απατούσε την Καρολάιν

Απίστευτες αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκά Νερά: Έσκασε η βόμβα - Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία ο Μπάμπης απατούσε την Καρολάιν

Μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται στο φως σχετικά με τη σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν και το τι οδήγησε στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τις φήμες περί τρίτου προσώπου να «φουντώνουν».

Το μυστικό που γνώριζε η οικογένεια της Καρολάιν βγαίνει στο φως και αλλάζει τα δεδομένα ως προς την αντιμετώπιση του έγκλειστου στον Κορυδαλλό, πιλότου, που προηγουμένως είχε φροντίσει να... τσεπώσει αρκετά από την οικογένεια της Καρολάιν.Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, η οικογένεια της Καρολαίν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του 32χρονου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι γύρω στα 40, είναι γνωστό στις Αρχές, με την έρευνα γύρω από την σχέση της 40χρονης με τη δολοφονία της Καρολάιν, να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ίδια ωστόσο, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον πιλότο «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν».

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα που ερευνά η αστυνομία, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο από το κινητό και τα ψηφιακά ίχνη του 32χρονου, επαφής με τη 40χρονη γυναίκα.

Ωστόσο, οι Αρχές ερευνούν περαιτέρω τη συγκεκριμένη σχέση μεταξύ των δύο, εξετάζοντας επιπλέον ψηφιακά πειστήρια ενώ σάλος με πρωτοσέλιδο της Sun για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο!

Φόβοι για αυτοκτονία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Τα βρετανικά μέσα εξακολουθούν να ασχολούνται με την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, λόγω της βρετανικής καταγωγής της. Στο τελευταίο σχετικό δημοσίευμά της, επικαλείται αστυνομική πηγή που αποκάλυψε το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τον 33χρονο πιλότο, καθώς ήξεραν από την αρχή ότι πρόκειται για έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

Όπως αναφέρεται, επίσης, «οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν τον δολοφόνο της Καρολάιν Κράουτς με το ελικόπτερο της αστυνομίας καθώς ανησυχούσαν ότι μπορεί να προσπαθούσε να το καταρρίψει επιχειρώντας να αυτοκτονήσει».

«Είχαμε σχεδιάσει την επιχείρηση με κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο. Η σχέση μας είχε αναπτυχθεί και γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν επικίνδυνο άνθρωπο που ήταν ικανός για τα πάντα» λέει η πηγή που επικαλείται η Sun.