Γλυκά Νερά: Εξελίξεις 4 μήνες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν - Τι συνέβη με τα κατοικίδια της

Για πρώτη φορά ευχάριστα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Εξελίξεις 4 μήνες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν - Τι συνέβη με τα κατοικίδια της

Στις 11 Μαϊου του 2021, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν δολοφόνησε μόνο τη σύζυγό του, Καρολάιν σε ηλικία 20 ετών, αφήνοντας έτσι ορφανό το παιδάκι τους, αλλά και το σκυλάκι που είχε υιοθετήσει η κοπέλα. Ωστόσο, στο σπίτι είχαν και γατάκια, τα οποία όπως είχε γίνει γνωστό προσπάθησε επίσης να σκοτώσει.

4 μήνες λοιπόν μετά την τραγωδία στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τις εξελίξεις μέρα με την ημέρα να είναι καταιγιστικές, ακόμα και που ο πιλότος βρίσκεται στην φυλακή, ακόμη μια είδηση ευχάριστη αυτή την φορά έγινε γνωστή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πρωινό τα γατάκια που είχε πάρει φιλοζωική οργάνωση, μετά τις τεράστιες προσπάθειες που έκανε για να υιοθετηθούν, τελικά τα κατάφερα. Οι γατούλες μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε είχαν γίνει αγρίμια, ενώ φοβούνται πολύ τις ανδρικές φιγούρες.

Γλυκά Νερά: Έξαλλος ο Μπάμπης μέσα στην φυλακή - «Ο αδελφός μου δεν...»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλου. Οι Αρχές ψάχνουν τον πιθανό συνεργό του πιλότου, ο οποίος τον βοήθησε στην συγκάλυψη του ονόματος τους από το έγκλημα.

Αρκετά μάλιστα δημοσιεύματα λένε πως έχουν κληθεί για κατάθεση συγγενικά του πρόσωπα, με τον αδελφό του να είναι ο μόνος που έχει καταθέσει τρεις φορές. Με την είδηση αυτή ο Μπάμπης έγινε έξαλλος και ξέσπασε μέσα από την φυλακή στον δικηγόρο του.

Ο πιλότος, κατά την επίσκεψή του συνηγόρου του στις φυλακές, ερωτηθείς για τις αναφορές που θέλουν συγγενικό του πρόσωπο να τον βοήθησε μετά την δολοφονία της γυναίκας του να στήσουν την ψεύτικη ληστεία, είπε χαρακτηριστικά «Δεν έχει καμία σχέση κανένα συγγενικό μου πρόσωπο. Όσα αναφέρονται είναι μυθοπλασίες. Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του αδελφού μου».

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι τα αποτελέσματα από την άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, καθώς και αποτελέσματα από τις κάμερες ασφαλείας.