Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του Μπάμπη "έσπασε" για πρώτη φορά την σιωπή του - "Όσο είναι στην φυλακή, εγώ...."

"Η θέση μου είναι δύσκολη… την Κάρολαϊν την γνώριζα"

Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του Μπάμπη
Έγκλημα 22.09.2021 18:21
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την σιωπή του "έσπασε" για πρώτη φορά ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, στο οποίο η Κάρολαιν έχασε την ζωή της.

Ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στην δολοφονία της και βάζει φρένο στις φημολογίες περί αλλεπάλληλων καταθέσεων του στις Αρχές. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο Live News, ο ίδιος και όλη η οικογένεια του πιλότου, στεκόταν στο πλευρό του για να του συμπαρασταθούν και να τον προστατέψουν από τα Μέσα Ενημέρωσης που ήδη άφηναν αιχμές εναντίον του.

Οι πρώτες δηλώσεις του αδερφού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση ούτε από οποιαδήποτε άλλη Αρχή. Μάλιστα, επειδή γίνεται αναφορά από Μέσα στο πρόσωπό μου, ζήτησα και έλαβα έγγραφο από τη ΓΑΔΑ που αναφέρει, με επίσημες υπογραφές, ότι δεν έχω κληθεί ποτέ για κατάθεση. Έχω λοιπόν, αυτό το έγγραφο στα χέρια μου, το οποίο δεν είναι απλά ο λόγος μου εναντίον στο λόγο κάποιου άλλου, αλλά επίσημο στοιχείο.

Κανένας μας δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ δύσκολο για όλους. Ήταν τόσο απίθανο όλο αυτό, που εκείνον τον καιρό, μέχρι τη σύλληψή του, σκεφτόμασταν και λέγαμε «αν είναι δυνατόν, τι ανοησίες γράφουν» και ότι «έχει το δράμα του και πρέπει να ασχολείται και με αυτά». Ήμασταν στην κατάσταση «πώς είναι δυνατόν να τον ταλαιπωρούν και οι δημοσιογράφοι έτσι». Κανείς μας δεν το περίμενε. Όχι μόνο εγώ.

Δεν έχω καμία συμμετοχή στο συγκεκριμένο έγκλημα. Το ότι ο αδελφός μου είναι ο δολοφόνος, το έμαθα όταν ήμουν στην Αλόννησο, την ημέρα που ο αδελφός μου πήγε με το ελικόπτερο και τον συνέλαβαν. Το έμαθα από τα δημοσιεύματα. Η θέση μου είναι δύσκολη… την Κάρολαϊν την γνώριζα… Μόνο καταδικαστέο είναι όλο αυτό. Τι άλλο; Όλο αυτό το διάστημα, όσο είναι στη φυλακή, τον Μπάμπη δεν τον έχω επισκεφθεί. Δεν τον έχω δει καθόλου.

Εφημερίδα έγραψε κάποια πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το ενδιαφέρον μου είναι λοιπόν, στο να μην γράφεται τίποτα, το οποίο αφορά εμένα, καθώς δεν έχω καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Έστειλα λοιπόν, εξώδικο για να ανακαλέσει και πράγματι ανακάλεσε. Θέλω να τονιστεί λοιπόν, η ανάκληση αυτή, γιατί δεν έχει πάρει την έκταση την οποία είχε πάρει η ψευδής είδηση» κατέληξε ο αδερφός του ενώ την ίδια ώρα δύο νέα πρόσωπα εμφανίζονται και φέρνουν ανατροπές στην υπόθεση.

Η μικρή Λυδία ψήλωσε και μεγάλωσε - Η καθημερινότητά της λίγους μήνες μετά το φονικό

Κι ενώ επικρατεί μια μικρή σύγχυση τα τελευταία 24ωρα όσον αφορά το νέο ενοικιαστή του σπιτιού που έγινε το φονικό στα Γλυκά Νερά, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κάποια ευχάριστα νέα που αφορούν την μικρή κόρη της άτυχης Κάρολαιν, Λυδίας.

Συγκεκριμένα μέσα από την εκπομπή Πρωινό μεταφέρθηκαν οι παρακάτω πληροφορίες...

Η δημοτική σύμβουλος της Αλοννήσου, λοιπόν, ανέφερε χαρακτηριστικά πως η μικρή Λυδία έχει πια μεγαλώσει, έχει ψιλώσει και η καθημερινότητά της έχει πλέον διαμορφωθεί. Το καλοκαίρι πήγαινε με την γιαγιά της για μπάνιο στην θάλασσα σε καθημερινή βάση ενώ παίζει και με τα παιδιά του χωριού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γλυκά Νερά: «Το πήρε από το μνήμα και το έσπασε» - Ανατριχιαστικό περιστατικό πάνω από τον τάφο της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: «Σπάει» τη σιωπή της η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για πρώτη φορά

Share