Έγκλημα στη Ρόδο: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Δώρας μία μέρα πριν τη σκοτώσει ο πρώην σύντροφός της

«Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγκλημα στη Ρόδο: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Δώρας μία μέρα πριν τη σκοτώσει ο πρώην σύντροφός της

Άλλη μια γυναικοκτονία ήρθε στο φως της επιφάνειας με θύμα την 31χρονη Δώρα η οποία δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22/9 από τον πρώην σύντροφό της στην Ρόδο. (Δείτε εδώ το σημείωμά του)

Το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο καθώς πρόκειται για την 11η γυναικοκτονία όπου συμβαίνει στην Ελλάδα μέσα σε έναν χρόνο. Ο δράστης, μετά το στυγερό έγκλημα έβαλε τέλος και στη δική του ζωή, αφήνοντας ένα σημείωμα που έγραφε «χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star,η 31χρονη εκπαιδευτικός μίλησε με την καλύτερή της φίλη στο τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης και ήταν πολύ χαρούμενη. φέρεται να είπε στη φίλη της «Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα».

Μάλιστα φίλη της Δώρας, μιλώντας στο ίδιο κανάλι, αποκάλυψε ότι η κοπέλα είχε όνειρα για το μέλλον. "Τον τελευταίο καιρό σπούδαζε. Έκανε ένα μεταπτυχιακό, είχε πολλά όνειρα και δυστυχώς κόπηκαν μέσα σε μια στιγμή" είπε.

Δείτε παρακάτω τις πληροφορίες για το έγκλημα στην Ρόδο

Άλλη μια γυναικοκτονία σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη με θύμα μια 55χρονη

Ο δράστης βγήκε με τα χέρια του γεμάτα αίματα από το διαμέρισμα της συντρόφου του, στην οδό Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο 55χρονος διατηρούσε σχέση με την 56χρονη συμπατριώτισσά.

Οι καβγάδες ήταν συχνοί μεταξύ του ζευγαριού, το οποίο φέρεται να είχε σχέση τους τελευταίους έξι μήνες και οι γείτονες άκουγαν συχνά φωνές από το διαμέρισμα που ανήκε στο θύμα.

Ο 55χρονος φέρεται να ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ, να γινόταν συχνά οξύθυμος και κάποιες φορές βίαιος και να δούλευε ευκαιριακά, γεγονός που αποτελούσε συχνά αιτία καβγά μεταξύ του ζευγαριού. Από την πλευρά της η 56χρονη εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Αυγούστου για μία ακόμα φορά προκλήθηκε μεγάλη ένταση μέσα στο διαμέρισμα του θύματος. Ακούστηκαν γδούποι και αμέσως μετά γείτονας άκουσε μια γυναικεία φωνή να λέει «σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις».