Έγκλημα στη Ρόδο: Ανατριχιάζει η αποκάλυψη που είχε κάνει η Δώρα στην ξαδέρφη της

«Ήταν αντράκι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγκλημα στη Ρόδο: Ανατριχιάζει η αποκάλυψη που είχε κάνει η Δώρα στην ξαδέρφη της

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο μετά από την είδηση πως σημειώθηκε άλλη μια γυναικοκτονία στη Ρόδο την Τετάρτη 22/9. Αυτή τη φορά το θύμα που δολοφονήθηκε ήταν μια 31χρονη ενώ ο δράστης... ο πρώην σύντροφός της. Δείτε εδώ το σημείωμα που άφησε ο δράστης πριν αυτοκτονήσει.

Μέσα σε όλα η ξαδέλφη του θύματος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» όπου μέσα σε όλα οι δηλώσεις της ανατριχιάζουν. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήμασταν σαν αδέρφια, όχι σαν ξαδέρφια. Τον γνώρισα δυστυχώς μία φορά.

Φαινόταν πολύ υπερπροστατευτικός, αλλά σκεφτόμουν ότι ίσως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που σκεφτόταν. Ούτε δύο μήνες δεν έμειναν στο ίδιο σπίτι. Όταν έμειναν μαζί, αυτός άρχισε να έχει κάποιες συμπεριφορές πολύ περίεργες.

Τότε πήγα εγώ και τη βρήκα στο σπίτι να μου το δείξει, γιατί είχε χαρεί» είπε, μεταξύ άλλων, ενώ σε άλλο σημείο της κουβέντας τόνισε: «Μετά από λίγο καιρό όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο ότι δεν της τα έλεγε καλά και ότι την πίεζε πολύ. Δεν μου είχε μιλήσει για κάποια βίαιη συμπεριφορά. Δε θα ανεχόταν κάτι τέτοιο. Ήταν αντράκι».

Η ξαδέρφη της αποκάλυψε μάλιστα πως, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, οι δυο τους είχαν ένα άσχημο σκηνικό που έκανε τη Δώρα να αποφασίσει να χωρίσει. Σε άλλο σημείο των δηλώσεων της, η ξαδέρφη της Δώρας αποκάλυψε: «Τις τελευταίες 4-5 μέρες η Δώρα είπε πως σταμάτησε να την ενοχλεί.

Προχθές το βράδυ, μια μέρα πριν γίνει αυτό έβγαινα από το σπίτι με τη μητέρα της και μου λέει “αυτός μπήκε στο αμάξι και την παρακολουθεί”. Και της λέω “πρόσεχε μη μας σκοτώσει το παιδί”. Και η Ντόρα η ίδια μου είχε πει, πριν λίγες μέρες “Μαρία θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις”. Και κάναμε πλάκα. Η Δώρα ήταν πολύ δυνατή».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της ξαδέρφης του θύματος από την Ρόδο

Έγκλημα στη Ρόδο: Ραγίζουν καρδιές οι πρώτες δηλώσεις των γονιών και της αδερφής της Δώρας

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση πως άλλη μια γυναίκα έχασε την ζωή της καθώς θύμα αυτή τη φορά ήταν η Δώρα από την Ρόδο η οποία από την μια μέρα στην άλλη έχασε την ζωή της εξαιτίας του πρώην συντρόφου της που την δολοφόνησε την Τρίτη 22/9.

Από την άλλη οι αποκαλύψεις από την οικογένεια του θύματος ραγίζουν καρδιές. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της Δώρας μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Κάποια στιγμή μου λέει “μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες”.

Μου έλεγε “έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου”. Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Τον Αύγουστο πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό. Της έλεγε δεν θα βγεις έξω. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει».

Παράλληλα η μητέρα του θύματος αποκάλυψε πως η κόρη της, της εκμυστηρεύτηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει. «”Μαμά αποφάσισα να χωρίσω”. Της λέω “το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει”.

Μια μέρα με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει “μαμά είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω”. Και μετά του λέει “τα είπα και στην μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω δεν μιλάω”»

Η συμπεριφορά του 40χρονου ήταν απαράδεκτη, καθώς, μεταξύ άλλων, έλεγε σύμφωνα με τη μητέρα της στο θύμα «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο, να κοιμάσαι. Εγώ δεν θέλω να βγαίνεις, δεν θέλω να πηγαίνεις εκεί.

Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλης της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ». «Δεν πήγαινε το μυαλό μου εκεί. Αλλά φοβόμουνα για το κορίτσι μου» σημείωσε ο πατέρας της Δώρας, ο κ Τριαντάφυλλος.

Από την άλλη, η αδερφή του θύματος, η Έφη, είχε κακό προαίσθημα. «Δώρα πρόσεχε, δεν έχω καλό προαίσθημα» συμβούλευσε την αδερφή της μια μέρα πριν την δολοφονία.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις για το έγκλημα στη Ρόδο