Έγκλημα στη Ρόδο: Ο πατέρας του 40χρονου - «Όλα αυτά που λένε είναι αερολογίες»

«Το γνωρίζω πολύ καλά ότι έγινε ο φόνος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγκλημα στη Ρόδο: Ο πατέρας του 40χρονου - «Όλα αυτά που λένε είναι αερολογίες»

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την είδηση πως άλλη μια γυναικοκτονία σημειώθηκε στην Ρόδο αυτή τη φορά. Η 31χρονη Δώρα άφησε την τελευταία της πνοή στη μέση του δρόμου μετά από τον πυροβολισμό του πρώην συντρόφου της.

Όπως φαίνεται, η ίδια είχε επιλέξει συνειδητά τους τελευταίους μήνες να απομακρυνθεί από δίπλα του καθώς κατάλαβε πως ο ίδιος είχε κακοποιητική συμπεριφορά. Στην εκπομπή T-Live μίλησε ο πατέρας του δράστη, ο οποίος μετά από την δολοφονία αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Ο πατέρας ζήτησε συγγνώμη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το γνωρίζω πολύ καλά ότι έγινε ο φόνος και από τη στιγμή που το παιδί μου αυτοκτόνησε, έχετε καταλάβει τι έχει συμβεί στην οικογένειά μου; Όλα αυτά που λένε είναι αερολογίες. Έχω τον πόνο μου αυτή τη στιγμή, έχασα τον γιο μου. Δεν μπορώ να μιλήσω και να πω το ο,τιδήποτε αυτή τη στιγμή.

Αυτό (που έκανε) το ξέρει η ψυχούλα του και μόνο. Από τη στιγμή που δεν έχεις παιδιά, δεν έχεις νιώσει τον πόνο του παιδιού σου και δεν έχει μείνει το παιδί σου τυφλό για δύο χρόνια. Τον πυροβόλησαν στο κυνήγι και δεν ξέρεις τι πέρασε μετά με τη γυναίκα του. Ο γιος μου το έκανε από τη μεγάλη του αγάπη.

Είμαι πατέρας και πονάω. Το κακό έγινε πια, τελείωσε. Δικαιοσύνη δε μπορείς να βρεις πουθενά. Φύγανε και οι δύο. Λυπάμαι τους γονείς, λυπάμαι τον εαυτό μου και τη γυναίκα μου.

Αυτή τη στιγμή περνάω το δράμα μου, θέλω να κηδέψω το παιδί μου και όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα θα μιλήσω. Συμμερίζομαι αυτούς τους γονείς, τους λυπάμαι και ζητάω συγγνώμη» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις για το έγκλημα στη Ρόδο

Έγκλημα στη Ρόδο: Ανατριχιάζει η αποκάλυψη που είχε κάνει η Δώρα στην ξαδέρφη της

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο μετά από την είδηση πως σημειώθηκε άλλη μια γυναικοκτονία στη Ρόδο την Τετάρτη 22/9. Αυτή τη φορά το θύμα που δολοφονήθηκε ήταν μια 31χρονη ενώ ο δράστης... ο πρώην σύντροφός της. Δείτε εδώ το σημείωμα που άφησε ο δράστης πριν αυτοκτονήσει.

Μέσα σε όλα η ξαδέλφη του θύματος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» όπου μέσα σε όλα οι δηλώσεις της ανατριχιάζουν. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήμασταν σαν αδέρφια, όχι σαν ξαδέρφια. Τον γνώρισα δυστυχώς μία φορά.

Φαινόταν πολύ υπερπροστατευτικός, αλλά σκεφτόμουν ότι ίσως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που σκεφτόταν. Ούτε δύο μήνες δεν έμειναν στο ίδιο σπίτι. Όταν έμειναν μαζί, αυτός άρχισε να έχει κάποιες συμπεριφορές πολύ περίεργες.

Τότε πήγα εγώ και τη βρήκα στο σπίτι να μου το δείξει, γιατί είχε χαρεί» είπε, μεταξύ άλλων, ενώ σε άλλο σημείο της κουβέντας τόνισε: «Μετά από λίγο καιρό όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο ότι δεν της τα έλεγε καλά και ότι την πίεζε πολύ. Δεν μου είχε μιλήσει για κάποια βίαιη συμπεριφορά. Δε θα ανεχόταν κάτι τέτοιο. Ήταν αντράκι».

Η ξαδέρφη της αποκάλυψε μάλιστα πως, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, οι δυο τους είχαν ένα άσχημο σκηνικό που έκανε τη Δώρα να αποφασίσει να χωρίσει. Σε άλλο σημείο των δηλώσεων της, η ξαδέρφη της Δώρας αποκάλυψε: «Τις τελευταίες 4-5 μέρες η Δώρα είπε πως σταμάτησε να την ενοχλεί.

Προχθές το βράδυ, μια μέρα πριν γίνει αυτό έβγαινα από το σπίτι με τη μητέρα της και μου λέει “αυτός μπήκε στο αμάξι και την παρακολουθεί”. Και της λέω “πρόσεχε μη μας σκοτώσει το παιδί”. Και η Ντόρα η ίδια μου είχε πει, πριν λίγες μέρες “Μαρία θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις”. Και κάναμε πλάκα. Η Δώρα ήταν πολύ δυνατή».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της ξαδέρφης του θύματος από την Ρόδο