Γλυκά Νερά: Ανατροπή με την συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας - Δεν θα την διεκδικήσουν οι γονείς του Μπάμπη

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκά Νερά: Ανατροπή με την συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας - Δεν θα την διεκδικήσουν οι γονείς του Μπάμπη

Αποσύρονται από την συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με τους ίδιους να κάνουν το μεσημέρι της Δευτέρας (27/9) γνωστή την απόφαση τους, οι οποίοι φαίνεται μάλιστα πως έχουν κόψει κάθε επαφή με τον πιλότο.

Οι γονείς της Κάρολαιν που βρίσκονται στην Αλόννησο έχουν αυτή τη στιγμή την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού. Με βάση τη δικαστική απόφαση, οι γονείς του 33χρονου μπορούν να βλέπουν την εγγονή τους πέντε μέρες τον μήνα.

Οι πληροφορίες θέλουν τις σχέσεις των δύο οικογενειών να είναι πάρα πολύ καλές, καθώς βασικό τους μέλημα τους είναι να μεγαλώσει ήρεμα και ισορροπημένα η μικρή Λυδία. Μάλιστα, η μητέρα της Καρολάιν έχει καταστήσει στην οικογένεια του δράστη πως παρά τα όσα ορίζει η δικαστική απόφαση, μπορούν να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν.

Έτσι, ενόψει της δίκης για την οριστική επιμέλεια της μικρής στις 7 Οκτωβρίου η οικογένεια του 33χρονου γνωστοποίησε ότι δεν σκοπεύουν να αντιδικήσουν με τους γονείς της Καρολάιν.

Η απόφαση των γονεών του Μπάμπη για την απόσυρση από την συνεπιμέλεια της Λυδίας

Διέρρευσαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από το δωμάτιο της δολοφονίας - Είναι σοκαριστικές

Τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο κάνουν τις τελευταίες ώρες μερικές φωτογραφίες από το δωμάτιο της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, στο οποίο δολοφονήθηκε η Κάρολαιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Το απόγευμα της Δευτέρας (27/) η εκπομπή Live News παρουσίασε τα πρώτα ντοκουμέντα από το κρεβάτι του ζευγαριού, με τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες να έχουν αφαιρεθεί για εξέταση γενετικού υλικού και άλλων αποτυπωμάτων.

Η κηλίδα όμως από αίμα της Καρολάιν στο σημείο όπου ήταν το κεφάλι της, εκεί όπου προκλήθηκε ο ασφυκτικός της θάνατος, έχει περάσει στο στρώμα κι έχει αφήσει το σημάδι της φρίκης που έζησε τις τελευταίες της στιγμές. Στις φωτογραφίες φαίνεται και το μαξιλάρι με το οποίο ο ίδιος ο πιλότος ομολόγησε ότι έπνιξε την Κάρολαιν.

Πάνω του υπάρχει μια πατημασιά, που το πιθανότερο είναι να έγινε μετά το έγκλημα και αφ’ ότου είχε αφαιρεθεί η μαξιλαροθήκη από τους αστυνομικούς. Ένα αποτύπωμα που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, πλην των αστυνομικών, σε ποιον ανήκει. Η Καρολάιν κοιμόταν όταν ο 34χρονος πιλότος την αιφνιδίασε. Σύμφωνα με την ομολογία του στους αστυνομικούς, πήγε από πάνω της και άρχισε να την πιέζει με το βάρος του κορμιού του ώσπου εκείνη έπαψε να αντιδρά.

Τα σημάδια από το αίμα της μαρτυρούν τη βιαιότητα, την ασφυξία που της προκάλεσε ο δολοφόνος της.