"Τι είναι; Θέατρο του παραλόγου;" - Βγήκε εκτός εαυτού η Σκορδά στον αέρα του Πρωινού! Τι συνέβη

Το θέμα που έπαιξε και την έκανε εξωφρενών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την σιωπή του "έσπασε" για πρώτη φορά ο Μπαμπής Αναγνωστόπουλος, μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται τους τελευταίους μήνες. Το Πρωινό έπαιξε τις δηλώσεις του, με την Φαίη Σκορδά να γίνεται μάλιστα έξαλλη ενώ κυκλοφόρησε και μια νέα μαρτυρία σοκ!

Οι δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα από τη φυλακή

«Μελετώ τη δικογραφία. Περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης. Σχετικά με τη φωτογραφία μου στο βιβλίο, εφ’ όσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου.

Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δε θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσο γι’ αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση, ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου» κατέληξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Μετά την προβολή των δηλώσεων του, η Φαίη Σκορδά δεν άντεξε και ξέσπασε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποια οικογένεια; Τι είναι; Θέατρο του παραλόγου; Ποια οικογένεια να μην επηρεάζεται; Για δυσφήμηση; Ότι τι; Ένας άνθρωπος που έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη γυναίκα του, αυτό που έχει να πει είναι ότι δεν θέλω κάποιος να πει κάτι κακό γιατί θα στεναχωρηθεί η μαμά μου και ο μπαμπάς μου;

Από το εξώφυλλο του βιβλίου; Από αυτό θα στεναχωρηθούν οι γονείς του; Καταλαβαίνουμε ότι και οι δικές τους ζωές καταστράφηκαν. Από αυτό θα στεναχωρηθούν οι γονείς; Είναι σαν να μην καταλαβαίνει τι έχει γίνει».

Γύρισαν τα μυαλά της μητέρας της Καρολάιν - Οι όροι στους γονείς του Μπάμπη για να βλέπουν την μικρή Λυδία

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά θα συνεχίσει για πολύ καιρό να στοιχειώνει τη ζωή της οικογένειας της Καρολάιν, που έχει στρέψει όλη την προσοχή της στην ανατροφή της μικρής Λυδίας. Οι γονείς της Καρολάιν προσπάθησαν να διατηρήσουν αρμονικές σχέσεις με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου για χάρη του παιδιού. Οι γονείς του πιλότου περνούσαν αρκετό καιρό στην Αλόννησο προκειμένου να είναι κοντά στην μικρή Λυδία.

Ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Άρον άρον έφυγε από την Αλόννησο ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, όπως αποκάλυψε ο ANT1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μητέρα της Καρολάιν έχει αλλάξει στάση απέναντι στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τη βάφτιση της μικρής Λυδίας (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η Σουζάνα φαίνεται να βάζει όρια στις επισκέψεις και τις επαφές της μικρής Λυδίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πλέον εφαρμόζει αυτά που έχει αποφασίσει ο δικαστής.

Ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά, μόλις είδε την αλλαγή της συμπεριφοράς της μητέρας της Καρολάιν, αποφάσισε να φύγει από το νησί.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο «Πρωινό» φίλος της οικογένειας της Καρολάιν, και αναφερόμενος στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το παρελθόν έκανε λόγο για ένα «προβληματικό παιδί» ενώ αποκάλυψε ότι σε ηλικία 12 – 13 ετών είχε φύγει από το σπίτι του.