Γυναικοκτονία στην Λακωνία: Ο δράστης ανέβασε φωτογραφία με την σύζυγό του λίγο πριν την σκοτώσει

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γυναικοκτονία στην Λακωνία: Ο δράστης ανέβασε φωτογραφία με την σύζυγό του λίγο πριν την σκοτώσει

Ακόμη μια γυναικοκτονία σημειώθηκε στη Λακωνία, σκορπίζοντας τη θλίψη στην τοπική κοινότητα Βλαχιώτη. Θύμα είναι μια 36χρονη και δράστης ο 40χρονος σύζυγός της, ο οποίος είχε ανεβάσει φωτογραφία με τη σύζυγό του στο facebook, λίγο πριν τη σκοτώσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος, υπήκοος Αλβανίας (H.F), τηλεφώνησε αργά χθες το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ανέφερε ότι έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του, επίσης υπήκοο Αλβανίας (E.F).

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 40χρονου, βρήκαν την 36χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Αμέσως μετά η γυναίκα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της, ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η 15η γυναικοκτονία μέσα στο 2021. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

«Με έβρισε, τσαντίστηκα, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα»

Όπως έγραψε νωρίτερα σε σχετικό ρεπορτάζ το iefimerida.gr, ο 40χρονος δράστης της γυναικοκτονίας είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη γυναίκα του έπειτα από έντονη λογομαχία.

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα» συνέχισε, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Θύμα της γυναικοκτονίας στη Λακωνία η 36χρονη Ελόνα.
Η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.

Ο 40χρονος γυναικοκτόνος επιχείρησε να φύγει μετά το άγριο φονικό, αλλά φαίνεται ότι το μετάνιωσε και τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα, ομολογώντας το άγριο έγκλημα.

Μάλιστα, ο συζυγοκτόνος λίγες ώρες πριν από το φονικό είχε αναρτήσει φωτογραφία στα social media, κρατώντας αγκαλιά τη σύζυγό του.