Νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη - 29χρονη πέθανε μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

Ακόμα μία σοκαριστική υπόθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη - 29χρονη πέθανε μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι να φύγει το 2021 ωστόσο οι γυναικοκτονίες δείχνουν να μην έχουν τέλος. Αυτή τη φορά μία 29χρονη ξεψύχησε στην Αλεξανδρούπολη μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε από τον σύζυγό της.

Μόλις λίγος καιρός πέρασε από την γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Λακωνία και ήδη καταγράφηκε ένα ακόμα περιστατικό.

Πώς έγινε η νέα γυναικοκτονία

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thrakinea.gr η άτυχη γυναίκα είχε παρουσιαστεί στις 5 Δεκεμβρίου στο τμήμα επειγόντων του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον σύζυγό της, λέγοντας, τότε, ότι έπεσε από σκάλα.

Τότε οι γιατροί προχώρησαν άμεσα στην εισαγωγή της καθώς διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος. Τελικά η 29χρονη αφού υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία ενώ παράλληλα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως προέκυψε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thrakinet.tv, η 29χρονη που κατοικούσε στην περιοχή της Άβαντος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδιά.

Οριστικές απαντήσει για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της 29χρονης γυναίκας που κατέληξε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η μαρτυρία ενός συγγενή αποκάλυψε τον ξυλοδαρμό

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, πριν από μερικές μέρες, ένα συγγενικό πρόσωπο είχε απευθυνθεί στις Αρχές προκειμένου να καταγγείλει την κακοποίηση που δεχόταν η 29χρονη από τον σύζυγό της.

Το πρόσωπο αυτό ζήτησε από τους αστυνομικούς να εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η γυναίκα.

Τότε ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και έγινε έρευνα από την οποία προέκυψε πως τα τραύματα που έφερε η 29χρονη – είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και ήπατος- είναι συμβατά με ξυλοδαρμό.