Γλυκά Νερά: Παραπέμπεται σε δίκη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τι περιλαμβάνει το κατηγορητήριο

Είδηση της τελευταίας στιγμής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Παραπέμπεται σε δίκη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τι περιλαμβάνει το κατηγορητήριο

Μετά την ανακοίνωση των παππούδων της μικρής Λυδίας, έσκασε η είδηση της ομόφωνης απόφασης των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας έπειτα από βούλευμά τους, που εκδόθηκε σήμερα 15/12, πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραπέμπεται σε δίκη για τη δολοφονία της 20χρονος συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.

Τι περιλαμβάνει το κατηγορητήριο για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Χαρακτηριστικά περιλαμβάνει δύο κακουργήματα, ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κακοποίηση ζώου και αλλά και δύο πλημμελήματα για ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

Οι δικαστές υιοθέτησαν πλήρως την εισαγγελική πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργου Νούλη, ο οποίος χαρακτήριζε ανάλγητο, ψυχρό και μεθοδικό τον πιλότο. Ο εισαγγελικός λειτουργός έκανε λόγο για αμετανόητη στάση του κατηγορουμένου, και περιέγραψε 11 σημεία, τα οποία αποτελούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κακουργηματικών του πράξεων.

Πληρώνουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο όσο είναι μέσα στην φυλακή για να...

Έχουν περάσει σχεδόν επτά μήνες από την άγρια δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με την υπόθεση να έχει απήχηση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη Μεγάλη Βρετανία λόγω της καταγωγής του θύματος, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να δέχεται... μια ιδιαίτερη προσφορά.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr πριν από λίγο καιρό παραγωγός τηλεοπτικής εταιρείας από το Λονδίνο επικοινώνησε τον δικηγόρο του 33χρονου συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης και του ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, προκειμένου να του παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή με θέμα την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Ο Βρετανός τηλεοπτικός παραγωγός ζήτησε να μάθει πληροφορίες για την σχέση του ζευγαριού, τα προβλήματα στον γάμο τους και κυρίως λεπτομέρειες για τη δολοφονία, δηλαδή για το σκηνικό της φρίκης που στήθηκε στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και τη δήθεν αιματηρή ληστεία που σκηνοθέτησε ο πιλότος.

Ο τηλεοπτικός παραγωγός είπε στον δικηγόρο ότι... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr