Τραγωδία Κυψέλη: Φρίκη προκαλούν οι νέες πληροφορίες για τον θάνατο του 7χρονου

Ο Πολωνός κουβαλούσε τα οστά του στη δουλειά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία Κυψέλη: Φρίκη προκαλούν οι νέες πληροφορίες για τον θάνατο του 7χρονου

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας του 7χρονου αγοριού από την Κυψέλη καθώς οι Αρχές έφτασαν στην εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος το πρωί του Σαββάτου, όταν και εντόπισαν σε εργαλειοθήκη που υπήρχε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος τα κόκαλα του μικρού παιδιού για σχεδόν πέντε χρόνια.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο σύντροφος της μητέρας του φίμωσε με μονωτική ταινία το παιδάκι για να το το τιμωρήσει, η Ελληνίδα μητέρα του έπαιζε ακριβώς δίπλα παιχνίδια στον υπολογιστή και όταν το αγοράκι ξεψύχησε της είπε με ψυχρή φωνή «Θα το τακτοποιήσω» και αφού η ίδια δέχθηκε τον βοήθησε να το κάνει. Ο 34χρονος Πωλονός κατασκεύασε μια τσιμεντένια λάρνακα και τοποθέτησε το άψυχο κορμάκι του παιδιού.

Η βεράντα στην Κυψέλη που έκρυβαν το άψυχο σώμα του 7χρονου

Το χρονικό την συγκλονιστικής υπόθεσης του 7χρονου παιδιού από την Κυψέλη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το protothema.gr ο Πωλονός τοποθέτησε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και τα κουβαλούσε μαζί του όταν πήγαινε για δουλειά. Όλα ξεκίνησαν το 2015. Τότε που 29χρονή σήμερα Χριστίνα- Κλαούντια, εγκαταλείφθηκε από τον επίσης Πολωνό σύζυγο της ο οποίος έφυγε για την πατρίδα του αφήνοντας πίσω τα δυο του παιδιά.


Το 5χρονο τότε αγοράκι και το 7χρονο τότε κοριτσάκι. Η μάνα, βρήκε γρήγορα παρηγοριά στην αγκαλιά ενός Πολωνού οικοδόμου ο οποίος όπως παραδέχθηκε στην Αστυνομία, χρησιμοποιούσε σκληρές και απάνθρωπες μεθόδους για να τιμωρεί τα παιδιά όταν δεν ήταν φρόνιμα ή δεν πειθαρχούσαν στις εντολές του.

Όπως ξύλο, ορθοστασία, ασιτία. Μάλιστα όπως φαίνεται αυτή η κτηνώδης συμπεριφορά απένταντι στα παιδιά από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών και συγκεκριμένα Shisha, είχε την έγκριση της μητέρας. Και τα δύστυχα αδερφάκια υπέμεναν. Μέχρι που το 2018, το κοριτσάκι πήγε στο σχολείο άγρια κακοποιημένο με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να ενημερώσουν την εισαγγελία ανηλίκων, και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.