Έγκλημα Ιωάννινα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 69χρονος που σκότωσε την 79χρονη γυναίκα του

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγκλημα Ιωάννινα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 69χρονος που σκότωσε την 79χρονη γυναίκα του

Σοκ προκάλεσε άλλη μια γυναικοκτονία που σημειώθηκε στα Ιωάννινα καθώς ένας 69χρονος σκότωσε την ίδια του την σύζυγο μετά από έναν έντονο καυγά που είχαν μεταξύ τους το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Δείτε εδώ το πρόσωπό του

Έτσι, ο ίδιος πέρασε σήμερα 25/02 το κατώφλι του ανακριτή. Μάλιστα, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων και της κυρίας ανακρίτριας, ο 69χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Οι τελευταίες εξελίξεις με το έγκλημα στα Ιωάννινα

Σε δηλώσεις τους στα τοπικά ΜΜΕ οι συνήγοροι υπεράσπισής του ανέφεραν, μεταξύ άλλων, πως ο εντολέας τους είναι συντετριμμένος και συγκλονισμένος από τον θάνατο της συζύγου του. Επί 30 χρόνια, όπως ανέφεραν, ήταν σύντροφοι με την εκλιπούσα και μετά παντρεύτηκαν. «Σε καμία περίπτωση δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση» ανέφεραν.

Τραγωδία Κυψέλη: Σοκάρει η αντίδραση της μητέρας - «Ήμουν στον υπολογιστή όταν...»

Το πιο φρικτό έγκλημα των τελευταίων ημερών είναι χωρίς αμφιβολία αυτό της Κυψέλης, με έναν 7χρονο παιδί να σβήνει από τα χέρια του συντρόφου της μητέρας και να αγνοούνται στο εξής τα ίχνη του! Όσο για την μητέρα, δηλώνει πως βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του φόνου, χωρίς επίγνωση των γεγονότων.

Το έγκλημα συνέβη στο διαμέρισμα, που έμενε το ζευγάρι από την Πολωνία στην Κυψέλη. Σε ό,τι αφορά το παιδί, που σκοτώθηκε, αναφέρουν οι ίδιοι πως ήταν ατίθασο για να δικαιολογήσουν την τραγική τους πράξη. Μέσα σε όλη τη φρίκη του γεγονότος, αφού το παιδί βρήκε τέλος από μονωτική ταινία στο στόμα, έφτιαξαν ολόκληρο τάφο από τσιμέντο στην ταράτσα του 6ου ορόφου της πολυκατοικίας και τον τοποθέτησαν εκεί.

Κύμα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με την τραγική αυτή είδηση, τόσο στα κοινωνικά δίκτυα, όσο και στα κανάλια, με πολύ κόσμο να κατακεραυνώνει την οικογένεια! Μια από τις πιο συγκλονιστικές δηλώσεις ήταν αυτή του Νίκου Κοκλώνη, τον οποίο και παραδέχτηκε όλο το κοινό με όσα είπε (δείτε την δήλωση εδώ).

Τελευταία εξέλιξη αναφέρει πως η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς ο 33χρονος δράστης ομολόγησε για την πράξη του. Όσο για την μητέρα προβληματίζουν οι αντιδράσεις της...

«Ναι, εκεί ήμουν. Δεν είδα την μονωτική ταινία. Δεν θυμάμαι να βάζει μονωτική ταινία στο στόμα του. Ήμουν στον υπολογιστή και έπαιζα παιχνίδια. Απλώς κάποια στιγμή είδα το παιδί να πέφτει κάτω»