Έγκλημα στο Περιστέρι: «Θρηνούμε, χάσαμε το παιδί μας» - Ράκος ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγκλημα στο Περιστέρι: «Θρηνούμε, χάσαμε το παιδί μας» - Ράκος ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή

Σοκ έχει προκαλέσει μια νέα είδηση στην οποία γνωστοποιήθηκε πως μια 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι την ώρα που ο σύντροφός της ο οποίος έμενε με την υπόλοιπη οικογένεια της νεαρής αναζητέιται καθώς μέχρι στιγμής είναι άφαντος.

Από την άλλη, ο πατέρας της νεαρής μίλησε στην κάμερα του ALPHA όπου τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είχε κάνει παράπονα. Ίσα – ίσα έλεγε ότι είναι ευτυχισμένη, ότι περνούσε καλά και όλα ήταν τέλεια. Τι μπορεί να έγινε σε έναν καβγά… Δεν δίνω δίκιο στον Πακιστανό φίλο της γιατί πολύ απλά -θα με πείτε ρατσιστή- δεν μ’ αρέσουν τέτοιου είδους άνθρωποι».

Οι δηλώσεις του πατέρα για την άτυχη 17χρονη από το Περιστέρι

«Εκεί που έβλεπα τις ειδήσεις, μου έστειλε μήνυμα η μικρή μου κόρη που ήταν μαζί. Μου έγραψε “μπαμπά πέθανε η Νικολέτα, τη σκότωσε ο Σάνι, ο σύντροφός της”. Δε μου είχε πει ότι είχαν προβλήματα. Όλα τα ζευγαράκια σε αυτήν την ηλικία έχουν προβλήματα.

Δεν πιστεύω ότι φτάσαμε σε αυτό το στάδιο, να μπορείς να σκοτώσεις ένα κοριτσάκι 17 χρονών. Δεν έχουμε κάτι να κάνουμε από εδώ και πέρα, απλώς θρηνούμε. Χάσαμε το παιδί μας, έχουμε άλλα τρία από πίσω… Τι να πω».

Αυτός είναι ο 20χρονος που αναζητούν για τη δολοφονία της 17χρονης

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση δολοφονίας της 17χρονης από το Περιστέρι, η οποία βρέθηκε νεκρή από ασφυκτικό θάνατο μέσα στο δωμάτιό της.

Οι αρχικές ενδείξεις στην υπόθεση, ότι πρόκειται για έγκλημα, επιβεβαιώθηκαν μετά και την ακόμη πιο ενδελεχή ιατροδικαστική έρευνα που έδειξε ότι η 17χρονη πάλεψε για τη ζωή της απέναντι στον δολοφόνο, όμως ο τελευταίος κατάφερε να της αφαιρέσει τη ζωή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η 17χρονη είχε μώλωπες στα χέρια αλλά και στα μπράτσα της, πράγμα που μαρτυρά ότι ο δολοφόνος προτού σκοτώσει το θύμα του το έδεσε -συγκεκριμένα στο κρεβάτι- και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τα χέρια του ή κάποιο μαξιλάρι καλύπτοντας τη μύτη και το στόμα και οδηγώντας την σε ένα ασφυκτικό θάνατο.

Ο αλλοδαπός σύντροφός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε και κλειδί του σπιτιού της 17χρονης, εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη δολοφονία της.

Δείτε εδώ φωτογραφίες του.