Άγριο έγκλημα: 27χρονος ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την 57χρονη πρώην σύντροφό του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριο έγκλημα: 27χρονος ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την 57χρονη πρώην σύντροφό του

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία που σημειώθηκε στην Ιταλία όταν ένας 27χρονος σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την πρώην σύντροφό του καθώς της έστησε καρτέρι κάτω από το σπίτι της και της επιτέθηκε με τρομακτική βιαιότητα εξαιτίας της διεστραμμένης εμμονής που είχε αποκτήσει με το πρόσωπό της. Μάλιστα από την άλλη, ποδοσφαιριστής επιτέθηκε με μαχαίρι σε συγγενή του.

Tην Τρίτη, 23 Αυγούστου, ο ποδοσφαιριστής και μοντέλο από την Ανκόνα περίμενε την Ματεούτσι επί δύο ώρες στην είσοδο του κτηρίου όπου έμενε το θύμα, σε προάστιο της Μπολόνια. Είχε ταξιδέψει νωρίτερα αεροπορικώς από τη Σικελία, όπου κατοικεί και παίζει ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα.

Άγρια δολοφονία στην Ιταλία

Γείτονες, που μίλησαν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, είπαν πως το ζευγάρι ήταν μαζί επί ένα χρόνο. Εκείνος ζούσε στη Σικελία και εκείνη ζούσε και εργαζόταν στη Μπολόνια. Η 57χρονη ήταν αντιπρόσωπος σε οίκο γυναικείων ενδυμάτων. Ο νεαρός άνδρας συχνά ταξίδευε από τη Σικελία στη Μπολόνια και έμενε με το θύμα.

Η Στεφανία Ματεούτσι ανέφερε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης πως η αδελφή της φοβόταν τον 27χρονο. Σύμφωνα με την ίδια, ο 27χρονος δεν είχε ασκήσει σωματική βία στο θύμα αλλά ζήλευε την σύντροφό του και έκανε σκηνές ζηλοτυπίας σπάζοντας πιάτα και πετώντας της ποτήρια. Όταν εκείνη δεν του απαντούσε στο τηλέφωνο, εκείνος τηλεφωνούσε στην οικογένειά της και τους μιλούσε με προσβλητικά λόγια.