Θρήνος στην Κρήτη! 42χρονος τουρίστας πέθανε μέσα στο πλοίο!

Δεν πρόλαβε να πάει στην ομορφότερη παραλία του νησιού...

Θρήνος στην Κρήτη! 42χρονος τουρίστας πέθανε μέσα στο πλοίο!

Θρήνος ξέσπασε στην Κρήτη, μετά την είδηση ότι 42χρονος τουρίστας πέθανε μέσα στο πλοίο!

Συγκεκριμένα, έντονη αδιαθεσία ένιωσε ένας 42χρονος τουρίστας που επέβαινε στο πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο Κίσσαμος-Γραμβούσα-Μπάλος.


Οπως αναφέρει το ekriti.gr άμεσα ο πλοίαρχος του Γραμβούσα ενημέρωσε την οικεία Λιμενική Αρχή και το πλοίο επέστρεψε εσπευσμένα στο λιμάνι. Στο πλοίο επιβιβάστηκαν ιατροί του ΕΚΑΒ για παροχή πρώτων βοηθειών ωστόσο ο 42χρονος κατέληξε.

Κρήτη: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός κοντά σε παραλία!


Η σορός του νεαρού άντραδιεκομίσθη με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και έπειτα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κισσάμου.

Θρήνος στην Χαλκιδική! Νεκρός στα 53 του ο....

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην Χαλκιδική, με τον άντρα που βρέθηκε νεκρός στα 53 του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 53χρονος σκοτώθηκε και τρία άλλα άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα έπειτα από σύγκρουση δύο ΙΧ φορτηγών, στη παλαιά εθνική οδό Νέων Μουδανιών-Σωζόπολης Χαλκιδικής.

Θρήνος! Νεκρός ο Στιβ Σόγιερ!


Τραυματίες, από το όχημα που ανασύρθηκε νεκρός ο 53χρονος, είναι ο 64χρονος οδηγός του και ένας 43χρονος επιβάτης. Σοβαρά τραυματισμένη ανασύρθηκε από το δεύτερο όχημα, η 42χρονη οδηγός του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.


Θρήνος στην Ηλεία: Άνδρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ!

Ένας 58χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, όταν το τρακτέρ με το οποίο εκτελούσε αγροτικές εργασίες ανετράπη και τον καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σε περιοχή ανάμεσα στην Ανδραβίδα και το Στρούσι, και πιο συγκεκριμένα δίπλα σε σταβλική εγκατάσταση, οπου ο 58χρονος μαζί με άλλα άτομα δημιουργούσε έναν σωρό με χλωρό καλαμπόκι για ζωοτροφή.

Σε κάποια από τις προσπάθειες που έκανε, το τρακτέρ ανετράπη και καταπλάκωσε τον άτυχο άντρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Ανείπωτη τραγωδία στις Σέρρες! Δεκάχρονος έπεσε από το τρακτέρ και σκοτώθηκε!

Άνδρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Άνδρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός ύστερα από ανατροπή τρακτέρ o...

Τραγωδία στη Βέροια! Νεκρός 59χρονος όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα συνέβησαν γύρω στις 13:00, σε δασική έκταση στα Ριζώματα Ημαθίας, όπου ο άτυχος άνδρας μετέβη για εργασίες και ειδικότερα για να συγκεντρώσει κορμούς δένδρων.

Μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Βρέθηκε νεκρός ο Δημήτρης Χασάπης!

Σοκ στην Ελευσίνα: Βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα ο...

Σοκ επικρατεί στην Ελευσίνα. Βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα ο προσωρινού χώρου κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου ο 52χρονος αλλοδαπός.

Ο άνδρας αντιμετώπιζε κατηγορίες για ασελγείς πράξεις σε βάρος γυναικών, ανάμεσα τους και μια ανήλικη.

Το πρωί, όταν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εισήλθαν στο χώρο προσωρινής κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας για να παραλάβουν τον 52χρονο προκειμένου προσαχθεί κατά την αυτόφωρη διαδικασία στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι ο κρατούμενος βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του στην τουαλέτα εντός του χώρου προσωρινής κράτησης, έχοντας αυτοσχέδιο βρόγχο από σεντόνι τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του και δεμένο από επιτοίχιο σωλήνα. Κρήτη: Σοκ με νεκρό δίχρονο αγοράκι! Τι συνέβη;

Άμεσα ο 52χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στη Σύρο: Βρέθηκε νεκρός αγνοούμενος άνδρας!

Σοκ στη Σύρο. Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος άνδρας που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε από το γηροκομείο Ταλάντων με άγνωστο προορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο άτυχος 70χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (28/07) από άντρες της αστυνομίας, πίσω από τον οίκο ευγηρίας.

Να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του γηροκομείου από τη στιγμή της εξαφάνισης του 70χρονου ειδοποίησαν την Αστυνομία και χθες το βράδυ έγινε και επίσημα η δήλωση της εξαφάνισής του. Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου ο...

Τραγωδία στην Χαλκιδική: Νεκρός μετά από πυροβολισμό ο...

Τραγωδία σημειώθηκε στην Χαλκιδική. Νεκρός μετά από πυροβολισμό ο άνδρας μέσα στο σπίτι του από συγγενικό του πρόσωπο.

Τραυματισμένος στον κρόταφο από πυροβόλο όπλο, βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 60χρονος στο σπίτι του σε περιοχή της Κασσάνδρας, στην Χαλκιδική, από συγγενικό του πρόσωπο. Στην συνέχεια ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας.

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου ο...

Βρέθηκε νεκρός μέσα σε ξενοδοχείο ο Ιταλός τουρίστας του δωματίου. Τι λένε οι πληροφορίες για το θάνατο του;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το e-mesara.gr, ο άτυχος άντρας, 65 ετών, με καταγωγή από την Ιταλία εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του καταλύματος στο οποίο διέμενε.

Ο θάνατος του οφείλετε πιθανότατα σε παθολογικά αίτια ωστόσο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.