Φρίκη! Άνδρας έχασε μια παρτίδα πόκερ και «πλήρωσε» με το να βιάσουν την σύζυγό του!

Πόνταρε την γυναίκα του!

Φρίκη! Άνδρας έχασε μια παρτίδα πόκερ και «πλήρωσε» με το να βιάσουν την σύζυγό του!

Φρίκη! Άνδρας έχασε μια παρτίδα πόκερ και «πλήρωσε» με το να βιάσουν την σύζυγό του!

Εθισμένος στα χαρτιά και το αλκοόλ ένας σύζυγος-τέρας έχασε σε μια παρτίδα πόκερ και καθώς είχε ξεμείνει από χρήματα αποφάσισε να ποντάρει τη γυναίκα του. Κι όταν έχασε, άφησε τους φίλους να τη βιάσουν, όπως είχαν συμφωνήσει!

Το σαδισμό του άνδρα της πλήρωσε πολύ ακριβά μια γυναίκα στην Ινδία. Αν και τα κρούσματα βιασμών είναι πολύ συχνά στην ασιατική χώρα, όπως εκείνο προ ημερών με θύμα ένα τρίχρονο κοριτσάκι που το βίασαν και στη συνέχεια το αποκεφάλισα , το νέο περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη της Ινδίας.

Η αστυνομία του Τζαουνπούρ στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές της Ινδίας αρνήθηκε αρχικά να καταγράψει την καταγγελία του θύματος, όμως άλλαξε γνώμη όταν η γυναίκα αποτάνθηκε σε δικαστήριο. Ο άνδρας της έπινε συχνά κι έπαιζε πόκερ μ’ έναν φίλο του κι έναν συγγενή του. Κι όταν έχασε στην τελευταία παρτίδα τους άφησε να βιάσουν τη γυναίκα του.

Η τελευταία κατέφυγε στο σπίτι του θείου της μετά το συμβάν, αλλά ο άνδρας της την ακολούθησε και της ζήτησε συγνώμη. Όταν η άτυχη γυναίκα συμφώνησε να επιστρέψει στο σπίτι μαζί του, ο σύζυγος-τέρας σταμάτησε καθ’ οδόν το αυτοκίνητό του κι άφησε γι’ άλλη μια φορά τους φίλους του να τη βιάσουν…

Σοκ στην Πάτρα! Στην εντατική 3χρονο που υπέστη ηλεκτροπληξία!

Το Ουτάρ Πραντές είναι το πολυπληθέστερο κρατίδιο της Ινδίας και εκεί που καταγράφονται τα περισσότερα βίαια εγκλήματα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Φρίκη! Αφαιρούν τη μήτρα από εργάτριες για να μη λείψουν ούτε μία μέρα!

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση ότι αφαιρούν τη μήτρα από εργάτριες για να μη λείψουν ούτε μία μέρα!

Στην ινδική πόλη Beed, της πολιτείας του Maharashtra, εργάζονται περισσότερες από 7.000 γυναίκες στις φυτείες με τα ζαχαροκάλαμα. 4.500 από αυτές υποχρεώθηκαν να αφαιρέσουν τη μήτρα τους, για να μη λείψουν από την εργασία ούτε μία ημέρα.

Και αυτά είναι νούμερα που δίνει η επίσημη κυβέρνηση, με τα ποσοστά να είναι κατά πολύ μεγαλύτερα. Αυτή η πρακτική έχει ανθήσει τα τελευταία 3 χρόνια, αφού οι παραγωγοί δεν προσλαμβάνουν εργάτριες αν δεν υποβληθούν σε επέμβαση αφαίρεσης μήτρας, την οποία πληρώνουν οι ίδιες, και όταν δεν έχουν τα χρήματα, δανείζονται από τους παραγωγούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, πολλές από τις γυναίκες εξαναγκάζονται από τους ίδιους τους συζύγους τους. Φυσικά οι κλινικές που λειτουργούν και αναλαμβάνουν τις επεμβάσεις, δεν ελέγχονται με πολλές από τις εργάτριες να καταγγέλουν ιατρικά προβλήματα.

Θρήνος! Νεκρή στα 38 της γνωστή Ελληνίδα επιχειρηματίας!


Για να πείσουν τις γυναίκες που είναι αναλφάβητες στη πλειονότητα διαδίδουν ότι αν αφαιρεθεί η μήτρα, δεν κινδυνεύουν από καρκίνο. Η πλύση εγκεφάλου είναι τόσο μεγάλη που οι γυναίκες υποστηρίζουν πως είναι για το καλό τους.

Η Vrandavani Sandeep, 36 ετών, έκανε υστερεκτομή πριν από δύο χρόνια. «Δεδομένης της έλλειψης νερού, της ξηρασίας, η εργασία είναι σπάνια. Δεν μπορούμε να την χάσουμε για τα γυναικεία μας προβλήματα», δήλωσε στο Al Jazeera.

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη! Βούτηξε στη θάλασσα και την έβγαλαν νεκρή από μέσα!

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη! Βούτηξε στη θάλασσα μια γυναίκα και την έβγαλαν νεκρή από μέσα!

Μια τραγωδία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη όταν μια γυναίκα έχασε την ζωή της μέσα στην θάλασσα!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό κανάλι, η 69χρονη γυναίκα βρέθηκε σε παραλία κοντά στη Μάκρη της Αλεξανδρούπολης και βούτηξε κανονικά στο νερό χωρίς να αισθάνεται κάποια αδιαθεσία.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, άλλα άτομα που βρίσκονταν στην παραλία ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές, ενώ η γυναίκα ήταν ήδη αναίσθητη. Τη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη αργά για τη ζωή της.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ακολούθησε νεκροψία-νεκροτομή και όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα δεν έχασε τη ζωή της από πνιγμό αλλά έπαθε ανακοπή μέσα στη θάλασσα. Στο σημείο έσπευσαν και στελέχη του Λιμενικού, το οποίο διεξάγει και την σχετική προανάκριση.

Πηγή: athensmagazine.gr