Ικαρία: Ραγδαίες εξελίξεις για την εξαφάνιση της 34χρονης!

Το νέο στοιχείο που βρήκαν!

Ικαρία: Ραγδαίες εξελίξεις για την εξαφάνιση της 34χρονης!

Ικαρία: Ραγδαίες εξελίξεις για την εξαφάνιση της 34χρονης!

Ενα νέο στοιχείο στην υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από την Αστυνομία, κατά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο δωμάτιο του ζευγαριού στο ξενοδοχείο της Ικαρίας, βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

Το αίμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέρχεται από ρινορραγία και αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αρχές είναι αν προέρχεται από κάποια φυσική ρινορραγία ή μετά από χτύπημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της 34χρονης αστροφυσικού, ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης της.

Συναγερμός! Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας!

Ο ξενοδόχος μίλησε αποκλειστικά στο iefimerida και είπε:

Την ανεύρεση αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου επιβεβαίωσε, μιλώντας στο iefimerida, ο ιδιοκτήτης της τουριστικής μονάδας.

«Το είδα κι εγώ με τα μάτια μου. Ηταν λίγες σταγόνες πάνω στο κρεβάτι. Εκτιμώ ότι θα άνοιξε η μύτη της κοπέλας, αλλά αυτό είναι δική μου ερμηνεία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, «χτένισαν» όλο το δωμάτιο προκειμένου να βρουν τυχόν στοιχεία που να τους βοηθήσουν στην αναζήτηση.

Μεταξύ των πρώτων αντικειμένων που αφαιρέθηκαν από το δωμάτιο και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι και το σεντόνι με τις κηλίδες αίματος.

Πηγή: iefimerida.gr

Συναγερμός! Απήγαγαν 15χρονη Βρετανίδα!

Συναγερμός έχει σημάνει, αφού απήγαγαν 15χρονη Βρετανίδα! Τι έχει συμβεί;

Η Nora Quoirin, η οποία έχει μαθησιακές δυσκολίες ήταν διακοπές με την οικογένειά της σε θέρετρο κοντά στο Seremban όταν χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι γονείς της μπήκαν στο δωμάτιό της το πρωί της Κυριακής και δεν την βρήκαν εκεί, ενώ ήταν ανοικτό το παράθυρο.

Σύμφωνα με την θεία της η Nora είναι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες και πολύ ευάλωτη και φοβούνται για την ασφάλειά της. Η οικογένεια ζει στο Λονδίνο εδώ και πολλά χρόνια.

Συναγερμός! Απήγαγαν 15χρονη Βρετανίδα!

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 16χρονης από την Καβάλα!

Αίσιο τέλος είχε στην εξαφάνιση της Ανέλιας Β. από την Καβάλα που από την περασμένη Παρασκευή είχε να δώσει σημεία ζωής.

Η λήξη συναγερμού σήμανε το βράδυ της Τετάρτης όταν η 16χρονη εντοπίστηκε στην περιοχή της Καβάλας από όπου και εξαφανίστηκε. Τέλος μπήκε στην αγωνία των γονιών της έφηβης, η οποία είναι καλά στην υγεία της.

«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr

Συναγερμός στην Καβάλα! Εξαφανίστηκε 16χρονη!

Πηγή: protothema.gr