Εξαφάνιση Ικαρία: Σπάει την σιωπή του ο ξενοδόχος για την αστροφυσικό! «Το είδα με τα μάτια μου...»!

Νέες εξελίξεις!

Εξαφάνιση Ικαρία: Σπάει την σιωπή του ο ξενοδόχος για την αστροφυσικό! «Το είδα με τα μάτια μου...»!

Σπάει την σιωπή του ο ξενοδόχος για την αστροφυσικό που εξαφανίστηκε στην Ικαρία! «Το είδα με τα μάτια μου» αναφέρει!

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε για τελευταία φορά σήμα στο κινητό της Νάταλι Κρίστοφερ, στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας στην Ικαρία, προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη της.

Η 34χρονη αστροφυσικός αγνοείται από πρωί της Δευτέρας, όταν και φέρεται να βγήκε έξω για τρέξιμο. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την εντοπίσουν και χθες το απόγευμα ήρθε η απρόσμενη εξέλιξη, όπου το κινητό της εξέπεμψε σήμα. Οι Αρχές είχαν στείλει δύο SMS στο κινητό της, τα οποία δεν απαντήθηκαν, αλλά το περίεργο είναι πως ένα 24ωρο μετά, εντοπίστηκε σήμα και ψάχνουν πλέον να βρουν αν το άνοιξε η ίδια ή κάποιος άγνωστος.

Ικαρία: Συγκλονιστικές εξελίξεις με την εξαφάνιση της 34χρονης! «Άκουσα φωνές στο δωμάτιο»!

Μάλιστα βρέθηκαν δύο στίγματα εκπομπής σε διαφορετικά σημεία στο νησί, με το ένα να προέρχεται από την περιοχή «Φούρνοι». Ωστόσο αποκλείστηκε στη συνέχεια η περιοχή αυτή και έχουν εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο του νησιού, όπου και πέφτει το βάρος των ερευνών.

Ικαρία: Τι δήλωσε ο ξενοδόχος στο iefimerida για τις κηλίδες αίματος


Εν τω μεταξύ, ο ξενοδόχος της μονάδας στην Ικαρία, επιβεβαίωσε στο iefimerida την ύπαρξη των κηλίδων στο κρεβάτι της Αγγλίδας αστροφυσικού.

«Το είδα κι εγώ με τα μάτια μου. Ηταν λίγες σταγόνες πάνω στο κρεβάτι. Εκτιμώ ότι θα άνοιξε η μύτη της κοπέλας, αλλά αυτό είναι δική μου ερμηνεία», τόνισε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, πρόσθεσε πως οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης, «χτένισαν» όλο το δωμάτιο προκειμένου να βρουν τυχόν στοιχεία που να τους βοηθήσουν στην αναζήτηση.

iefimerida.gr

Ικαρία: Εξαφανίστηκε 34χρονη αστροφυσικός! Μπορείτε να βοηθήσετε;

Εξαφανίστηκε 34χρονη αστροφυσικός από την Ικαρία και η οικογένειά της, κάνει δημόσια έκκληση για να βρεθεί! Μπορείτε να βοηθήσετε;

Πιο συγκεκριμένα, μεγάλη διαδικτυακή κινητοποίηση για τον εντοπισμό της 34χρονης Αγγλίδας που εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ικαρία κάνουν οι φίλοι της.


Με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα απευθύνουν έκκληση προς όλους να συνδράμουν στον εντοπισμό της. Αναρτώντας τη φωτογραφία της καλούν όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Συναγερμός στην Αγία Παρασκευή! Αγνοείται μητέρα δύο παιδιών!


Φωτογραφία της 34χρονης που εξαφανίστηκε στην Ικαρία

Ικαρία: Εξαφανίστηκε 34χρονη αστροφυσικός! Μπορείτε να βοηθήσετε;


Ισχυρές δυνάμεις των αρχών έχουν κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό της 34χρονης Αγγλίδας που εξαφανίστηκε λίγη ώρα αφού βγήκε για τρέξιμο. Την εξαφάνιση κατήγγειλε ο σύντροφός της, με τον οποίο ταξίδεψε στην Ικαρία για διακοπές. Το σήμα από το κινητό της τηλέφωνο εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων, ωστόσο οι έρευνες ήταν άκαρπες.


Οπως φαίνεται σε φωτογραφίες της στο Facebook, η 34χρονη αγαπά να τρέχει στη φύση.


Στιγμιότυπο από ομιλία της, που έχει αναρτηθεί στο Facebook της.

Ικαρία: Εξαφανίστηκε 34χρονη αστροφυσικός! Μπορείτε να βοηθήσετε;
Η τελευταία ανάρτησή της στο Facebook ήταν από τον Εύδηλο στην Ικαρία με φωτογραφίες από τη θάλασσα και τα βράχια.

Ικαρία: Εξαφανίστηκε 34χρονη αστροφυσικός! Μπορείτε να βοηθήσετε;