Μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα! Συναγερμός στην πυροσβεστική!

Έσκασε τώρα...

Μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα! Συναγερμός στην πυροσβεστική!

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή Δροσιά Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαΐα.

Στο σημείο επιχειρούν είκοσι οχήματα της πυροσβεστικής με 42 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα με 12 πυροσβέστες κι ένα ελικόπτερο.

Φωτιά στην Αργολίδα!

Σύμφωνα με το patratimes, στο σημείο μεταβαίνουν και δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να βοηθήσουν το έργο της Πυροσβεστικής.

Συναγερμός στην Αρκαδία! Ξέσπασε φωτιά τώρα!

Συναγερμός στην Αρκαδία! Ξέσπασε φωτιά τώρα!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με 8 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου με 6 πυροσβέστες και 5 αεροσκάφη πετζετέλ.

Συναγερμός στην Αρκαδία! Ξέσπασε φωτιά τώρα!

Ξέσπασε πυρκαγιά στην Θεσσαλονίκη! Καίει σε έκταση κοντά στο αεροδρόμιο!

Φωτιά στην Αιτωλοακαρνανία! Στο πόδι η Πυροσβεστική!

Φωτιά ξέσπασε στην Αιτωλοακαρνανία πριν από λίγο και συγκεκριμένα Παλαιομάνινα . Στο πόδι βρέθηκε η Πυροσβεστική από το πρώτο λεπτό.

Στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 10 οχήματα ενώ στις προσπάθειες κατάσβεσης συμμετέχουν και 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα. Φωτιά στην Αργολίδα!

H φωτιά καίει σε δασική έκταση.

Φωτιά στην Αιτωλοακαρνανία

Σοκ! Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα! Προσπάθεια απεγκλωβισμού ηλικιωμένου!

Σοκ! Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα και η πυροσβεστική ξεκίνησε την προσπάθεια απεγκλωβισμού ενός ηλικιωμένου!

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα, σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, στη Θεσσαλονίκη.

Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του διαμερίσματος, επί της οδού Καρανίβαλου, στην Κάτω Τούμπα.

Επί τόπου έσπευσαν τρία οχήματα με δέκα πυροσβέστες οι οποίοι προχώρησαν στην κατάσβεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα κατά τη διάρκεια της φωτιάς. Με την συνδρομή της Πυροσβεστικής, απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Φωτιά στην Θεσσαλονίκη!

Φωτιά ξέσπασε στην Θεσσαλονίκη πριν λίγο! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή το έργο κατάσβεσης πυρκαγιάς που ξέσπασε σε αχυρόμπαλες, κοντά σε εγκατάσταση ζωικού κεφαλαίου στην κοίτη του Γαλλικού ποταμού, στην περιοχή του Καλοχωρίου.

Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δέκα άνδρες που επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς, από την οποία δεν κινδυνεύουν άλλες παρακείμενες εγκαταστάσεις ή κατοικημένες περιοχές.

Ωστόσο σήμερα είναι μία μέρα με υψηλό κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, κυρίως για περιοχές όπως η Σάμος, Ικαρία, Δωδεκάνησα και νομός Λασιθίου Κρήτης.

Ξέσπασε φωτιά τώρα στην Ηλεία!

Ξέσπασε φωτιά τώρα στην Ηλεία!

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα (4/8/) το απόγευμα στην περιοχή του Ανεμοχωρίου Ηλείας, στην έκταση της πρώην λίμνης Αγουλινίτσας.

Η φωτιά καίει εκτάσεις με καλάμια και ξερά χόρτα και έχει λάβει διαστάσεις λόγων των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες, 13 οχήματα, 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα και ένα υδροφόρο όχημα σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.

 Ξέσπασε φωτιά τώρα στην Ηλεία!