Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Παραδόθηκε ο χειριστής του ταχύπλοου!

Ποια είναι η κατάσταση της γυναίκες που νοσηλέυεται σε σοβαρή κατάσταση;

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Παραδόθηκε ο χειριστής του ταχύπλοου!

Παραδόθηκε ο χειριστής του ταχύπλοου της τραγωδίας στο Πόρτο Χέλι, όπου δυο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους μέσα στη θάλασσα.

Ο χειριστής του ταχύπλοου αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου από τις λιμενικές αρχές, καθώς είχε διαφύγει μετά τη σύγκρουση των δύο σκαφών κοντά στο Πόρτο Χέλι, το βράδυ της Παρασκευής. Τελικά, το πρωί του Σαββάτου παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο, με τον δικηγόρο του.

Η γυναίκα που τραυματίστηκε παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αργους, αλλά στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής.

Η γυναίκα επέβαινε στο μήκους 4,5 μ. αλιευτικό, με το οποίο συγκρούστηκε το μήκους περίπου 10 μέτρων φουσκωτό ταχύπλοο, κοντά στο Πόρτο Χέλι. Από τη σύγκρουση, ήταν ακαριαίος ο θάνατος δύο Ελλήνων, που επέβαιναν με τη γυναίκα στο αλιευτικό. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν αρχικά μπροστά από τη βίλα Γουλανδρή, καθώς κοντά σε εκείνο το σημείο έγινε η τραγική σύγκρουση.

Ασύλληπτη τραγωδία στη Λαμία: Ι.Χ έπεσε πάνω σε παιδιά με ποδήλατα! Νεκρός ένας 15χρονος!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στη Λαμία. Ι.Χ έπεσε πάνω σε παιδιά την ώρα που έκαναν ποδήλατο. Νεκρός ένας 15χρονος μετά την σύγκρουση.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός υπήκοος έπεσε πάνω στα παιδιά, τραυματίζοντας σοβαρότατα το 15χρονο παιδί, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν γύρω στα πέντε ποδήλατα και είχαν φώτα μπρος και πίσω, κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό, στο ύψος του "Γκλαντζούνη", όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους. Τροχαίο σοκ στην Πτολεμαΐδα! Οδηγός παρέσυρε 6 ποδηλάτες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο οδηγός φέρεται να τα είδε την τελευταία στιγμή και ενώ απέφυγε το πρώτο έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε ελαφρά και το τρίτο. Από το ΑΤ Στυλίδας συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ενώ πάρθηκε αίμα για αλκοολομέτρηση.

Λαμία νεκρός 15χρονος

Λαμία νεκρός 15χρονος

Λαμία νεκρός 15χρονος

Τραγωδία στη Λαμία! Ο πατέρας προσπαθούσε να σώσει τον γιο του! Πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού;

Ο πατέρας του άτυχου νέου μετά την τραγωδία που έζησε στη Λαμία προσπαθούσε να σώσει τον γιο του! Πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού;

Από χθες το βράδυ όχι μόνο η Λαμία αλλά ολόκληρη η Ελλάδα θρηνεί τον χαμό ενός νεαρού ποδηλάτη ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν ένας 44χρονος τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο οδηγός συνελήφθη αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα και το μεσημέρι της Παρασκευής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λαμίας.

Ελεύθερος ο οδηγός
Ο 44χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία, αφού βγουν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν τελικά οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Σημειώνεται ότι το σημείο που έγινε το τραγικό δυστύχημα, είναι ένα επικίνδυνο σημείο αφού ο δρόμος έχει μία μεγάλη -αλλά κατασκότεινη- ευθεία, χωρίς δημοτικό φωτισμό και συνήθως οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Αύριο η κηδεία του άτυχου νεαρού

Η κηδεία του 14χρονου Μάριου θα γίνει αύριο Σάββατο στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Ο πατέρας έδωσε μάχη για να κρατήσει στη ζωή τον γιο του

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lamia Report, από τους πρώτους που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας ήταν ο πατέρας των παιδιών, από τους πιο γνωστούς γιατρούς στη Φθιώτιδα. Μόλις έφτασε στο σημείο και διαπίστωσε την σοβαρότητα της κατάστασης, έδωσε εντολές για τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου που θα πάει στο σημείο, καθώς επίσης και για την προετοιμασία στα Επείγοντα.

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να παραλάβει το παιδί, έδωσε μάχη για να το κρατήσει στη ζωή. Στη συνέχεια, ακολούθησε το ασθενοφόρο και μόλις έφτασαν στο ΓΝ Λαμίας διασωλήνωσαν τον 14χρονο. Όμως λίγη ώρα αργότερα ο Μάριος δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Η μητέρα εφημέρευε ως γιατρός στο νοσοκομείο όταν έφτασε ο γιος της

Το... παιχνίδι της μοίρας συνεχίστηκε και στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε ο άτυχος Μάριος. Εκεί εφημέρευε η μητέρας του ως γιατρός, η οποία είχε ήδη ενημερωθεί από τον σύζυγό της για τη σοβαρότητα της κατάστασης.