Τραγωδία στη Λαμία: Είπαν το τελευταίο σπαρακτικό αντίο στον 14χρονο Μάριο!

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του...

Τραγωδία στη Λαμία: Είπαν το τελευταίο σπαρακτικό αντίο στον 14χρονο Μάριο!

Η τραγωδία που συνέβη στη Λαμία έληξε σήμερα με πένθος. Είπαν το τελευταίο σπαρακτικό αντίο στον 14χρονο Μάριο!

Όλη η Φθιώτιδα θρηνεί τον άδικο χαμό του 14χρονου Μάριου με την τελευταία πράξη του δράματος να γράφεται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Λαμία όπου πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να συμπαρασταθεί στον πόνο της οικογένειας, των συγγενών και των φίλων του άτυχου αγοριού.

Τραγωδία στη Λαμία: Είπαν το τελευταίο σπαρακτικό αντίο στον 14χρονο Μάριο!

Σε κατάσταση σοκ και οι συμμαθητές του Μάριου, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν τόσο ξαφνικά και άδικα τον αγαπημένο τους φίλο.

Τραγωδία στη Λαμία: Είπαν το τελευταίο σπαρακτικό αντίο στον 14χρονο Μάριο!

Το τραγικό συμβάν συνέβη λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ της Πέμπτης, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός έπεσε πάνω σε παρέα παιδιών με ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρότατα ένα 14χρονο παιδί, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας. Η παρέα των παιδιών, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν γύρω στα πέντε ποδήλατα, τα οποία είχαν φώτα μπρος και πίσω, και κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό.

Τραγωδία στη Λαμία: Είπαν το τελευταίο σπαρακτικό αντίο στον 14χρονο Μάριο!

Ο 44χρονος οδηγός φέρεται να είδε τα παιδιά την τελευταία στιγμή, είχε όμως μεγάλη ταχύτητα. Έκανε ελιγμό για να αποφύγει το πρώτο ποδήλατο, όμως έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε και το τρίτο. Το παιδί παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες αρχικά του πατέρα του και στη συνέχεια των γιατρών στο νοσοκομείο της Λαμίας, κατέληξε.

Πηγή: fonografos

Τραγωδία στη Λαμία! Ο πατέρας προσπαθούσε να σώσει τον γιο του! Πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού;

Ο πατέρας του άτυχου νέου μετά την τραγωδία που έζησε στη Λαμία προσπαθούσε να σώσει τον γιο του! Πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού;

Από χθες το βράδυ όχι μόνο η Λαμία αλλά ολόκληρη η Ελλάδα θρηνεί τον χαμό ενός νεαρού ποδηλάτη ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν ένας 44χρονος τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο οδηγός συνελήφθη αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα και το μεσημέρι της Παρασκευής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λαμίας.

Ελεύθερος ο οδηγός
Ο 44χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία, αφού βγουν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν τελικά οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Σημειώνεται ότι το σημείο που έγινε το τραγικό δυστύχημα, είναι ένα επικίνδυνο σημείο αφού ο δρόμος έχει μία μεγάλη -αλλά κατασκότεινη- ευθεία, χωρίς δημοτικό φωτισμό και συνήθως οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Αύριο η κηδεία του άτυχου νεαρού

Η κηδεία του 14χρονου Μάριου θα γίνει αύριο Σάββατο στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Ο πατέρας έδωσε μάχη για να κρατήσει στη ζωή τον γιο του

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lamia Report, από τους πρώτους που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας ήταν ο πατέρας των παιδιών, από τους πιο γνωστούς γιατρούς στη Φθιώτιδα. Μόλις έφτασε στο σημείο και διαπίστωσε την σοβαρότητα της κατάστασης, έδωσε εντολές για τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου που θα πάει στο σημείο, καθώς επίσης και για την προετοιμασία στα Επείγοντα.

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να παραλάβει το παιδί, έδωσε μάχη για να το κρατήσει στη ζωή. Στη συνέχεια, ακολούθησε το ασθενοφόρο και μόλις έφτασαν στο ΓΝ Λαμίας διασωλήνωσαν τον 14χρονο. Όμως λίγη ώρα αργότερα ο Μάριος δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Η μητέρα εφημέρευε ως γιατρός στο νοσοκομείο όταν έφτασε ο γιος της

Το... παιχνίδι της μοίρας συνεχίστηκε και στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε ο άτυχος Μάριος. Εκεί εφημέρευε η μητέρας του ως γιατρός, η οποία είχε ήδη ενημερωθεί από τον σύζυγό της για τη σοβαρότητα της κατάστασης.