Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ανετράπη βανάκι με εννέα άτομα - Τρία παιδιά τραυματίστηκαν!

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους;

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ανετράπη βανάκι με εννέα άτομα - Τρία παιδιά τραυματίστηκαν!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Ανετράπη βανάκι με εννέα άτομα, τρία παιδιά τραυματίστηκαν.

Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή και εκτροπή οχήματος σημειώθηκε νωρίτερα, κοντά στα διόδια των Μαλγάρων, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Στο βανάκι επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και ανήλικα. Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου 5χλμ μετά τα διόδια των Μαλγάρων, στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στις 12:00.

Έκτακτο: Τροχαίο σοκ στην Μύκονο! Έπεσε με το αμάξι του σε γκρεμό!

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα έπεσε σε κανάλι. Από το ατύχημα τραυματίστηκαν μία γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και τρία παιδιά τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: thestival

Σοβαρό τροχαίο στον Ωρωπό! Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε δέντρο!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Ωρωπό. Αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και "καρφώθηκε" σε δέντρο.

Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες.

Ο άνδρας και η γυναίκα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο μετά την σύγκρουση εγκλωβίστηκαν με αποτέλεσμα να χρειαστούν την βοήθεια των πυροσβεστών. Ηλεία: 10χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!
Σοβαρό τροχαίο στον Ωρωπό

Θρηνεί η Κρήτη! Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα!

Θρηνεί η Κρήτη! Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα!

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην άσφαλτο, για άλλη μια φορά, ένα περίπου 24ωρο μετά το δυστύχημα στη Λαμία με θύμα 15χρονο ποδηλάτη. Στην Κρήτη, άντρας άφησε την τελευταία πνοή όταν το ΙΧ που οδηγούσε συγκρούστηκε σε τοιχίο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο χωριό Γαρύπα του δήμου Μινώα Πεδιάδος, λίγο πριν τις 20:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άντρας με καταγωγή από τα Καλύβια ενώ κινείτο με το αυτοκίνητο μέσα στο χωριό και με χαμηλή ταχύτητα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε τοιχίο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως οι διασώστες απλά διαπίστωσαν το θάνατο του.

Πηγή: protothema.gr

Θρηνεί η Κύπρος! Νεκρός σε τροχαίο στα Κατεχόμενα!

Θρηνεί η Κύπρος! Νεκρός σε τροχαίο στα Κατεχόμενα!

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα Ελληνοκύπριο σημειώθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (8/8) στα Κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδουν τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, το θανατηφόρο σημειώθηκε στον δρόμο Λεύκας – Μόρφου, κοντά στο κατεχόμενο χωριό Νικήτας γύρω στις 3:00 το απόγευμα.

Nεκρός είναι ο 79χρονος Κώστας Στυλιανού. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της λεγόμενης «αστυνομίας» του ψευδοκράτους, ο Ελληνοκύπριος βρήκε τραγικό θάνατο όταν το όχημά του συγκρούστηκε με φορτηγό γνωστής εταιρείας κατασκευών.

Ο Τουρκοκύπριος οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στην Κύπρο: Βρέφος άφησε την τελευταίο του πνοή! Τι συνέβη;

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το βράδυ βρέφος πέντε μηνών, από χωριό της Κύπρου. Τραγωδία...

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μόλις πέντε μηνών βρέφος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες λίγο μετά τις 9:30 μμ σε ιδιώτη παιδίατρο με τους γονείς να αναφέρουν ότι το μωρό παρουσίαζε υψηλούς πυρετούς.

Ο παιδίατρος διαπίστωσε πως το βρέφος ήταν ήδη νεκρό.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, το παιδί, το οποίο ήταν το πρώτο παιδί της οικογένειας, είχε ψηλούς πυρετούς τις τελευταίες δύο ημέρες.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους θα διαπιστωθούν ύστερα από νεκροτομή, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.