Τραγωδία στην Πάτρα: Πότε και τι ώρα θα γίνει η κηδεία του άτυχου 29χρονου που κάηκε στο σπίτι του;

Απέραντη θλίψη για την οικογένεια του!

Τραγωδία στην Πάτρα: Πότε και τι ώρα θα γίνει η κηδεία του άτυχου 29χρονου που κάηκε στο σπίτι του;

Η απίστευτη τραγωδία στην Πάτρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο! Πότε και τι ώρα θα γίνει η κηδεία του άτυχου 29χρονου που κάηκε στο σπίτι του;

Το ενδεχόμενο η φωτιά να προκλήθηκε από τσιγάρο εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες η πυροσβεστική για το τραγικό συμβάν του θανάτου του 29χρονου Λευτέρη Πανταζή σήμερα το πρωί στο σπίτι του στις Ιτιές, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος της οικίας.

O άνδρας εργαζόταν στα Coffee Island στην οδό Γούναρη στην Πάτρα. Το κατάστημα κατέβασε ρολά σε ένδειξη πένθους. "KΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ" γράφει η ανακοίνωση.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του Β΄Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών. Απαρηγόρητα είναι τα παιδιά του, η σύζυγός του, οι γονείς και τα αδέλφια του

Ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά. Ο άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο μπροστινό τμήμα της οικίας. Προσπάθησε να ξεφύγει ανοίγοντας τα ηλεκτρικά παντζούρια αλλά δεν τα κατάφερε.

Τρεις από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση ανέπνευσαν διοξείδιο του άνθρακα και έπρεπε να τους χορηγηθεί οξυγόνο για να αντιμετωπίσουν τα αναπνευστικά προβλήματα. Ο νεαρός ήταν μόνος του στο σπίτι μιας και η οικογένειά του βρισκόταν στα Καλάβρυτα για το Δεκαπενταύγουστο.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στην Πάτρα: Ήταν πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος που κάηκε στο σπίτι του!

Ήταν πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος που κάηκε μέσα στο σπίτι του στην Πάτρα. Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της τραγωδίας.

Σε τραγωδία ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου εξελίχθηκε το περιστατικό με τη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, σε ισόγειο διπλοκατοικίας επί της οδού Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών της Πάτρας.

Από την φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 6.45 το πρωί,βρήκε τραγικό θάνατο ο 29χρονος Ελευθέριος Πανταζής. Ο άτυχος νέος άνδρας εργαζόταν σε αλυσίδα καφέ και βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικείοι του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Τραγωδία στην Πάτρα

Ο 29χρονος αφήνει πίσω του τρία μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια. Σαν πιθανή αιτία για την πρόκληση της πυρκαγιάς, αναφέρεται η ύπαρξη αναμμένου τσιγάρου.

Μάλιστα, λόγω της συσσώρευσης διοξειδίου στο σπίτι, χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο από διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν σπεύσει στο σημείο στους τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Δυστυχώς, όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, εντόπισαν αναίσθητο τον 29χρονο άνδρα.

Πηγή: PatrasTimes