Ασύλληπτη τραγωδία στα Διαβατά: Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο!

Ακόμη ένας τραυματίας!

Ασύλληπτη τραγωδία στα Διαβατά: Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο!

Ασύλληπτη τραγωδία στα Διαβατά! Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο!

Τραγωδία το μεσημέρι στα Διαβατά όταν τρένο παρέσυρε ΙΧ που παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση με αποτέλεσμα μια 41χρονη έγκυος γυναίκα να χάσει τη ζωή της και να τραυματιστεί ο άνδρας οδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ το αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη με συνέπεια να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία, IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και επτά άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της τη συνοδηγό, η οποία ήταν έγκυος κατά πληροφορίες στην 20η εβδομάδα και τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Ασύλληπτη τραγωδία! Ζευγάρι πέθανε μια ημέρα πριν το γάμο του και δεν το κατάλαβε κανείς!

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και ο άνδρας στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ασύλληπτη τραγωδία στα Διαβατά: Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο!

Ασύλληπτη τραγωδία στα Διαβατά: Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο!

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός σε φωτιά ο Τάσος Γιάνναρος!

Τραγωδία! Δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη ο Τάσος Γιάνναρος, ο 70χρονος που χθες το πρωί υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι του στον Πύργο.

Παρά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και την διακομιδή του από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, τα εγκαύματα που είχε υποστεί ο ηλικιωμένος άντρας ήταν εκτεταμένα και χρειάστηκε η μεταφορά του στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελεύσινάς.

Η κηδεία του θα γίνει στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Παλαιοβαρβάσαινας αύριο στις 7 το απόγευμα.

Πηγή: ilialive.gr

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός στα 33 του ο Γιώργος Κολώκας!

Τραγωδία δίχως τέλος στην Ηλεία, αφού ο Γιώργος Κολώκας, βρέθηκε νεκρός στα 33 του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον Γιώργο εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του, το πρωί του Σαββάτου οι δικοί του άνθρωποι στο σπίτι του όπου είχε γυρίσει λίγες ώρες πριν, από τη συναυλία του Βασίλη Τερλέγκα που πραγματοποιήθηκε στη περιοχή στην οποία και διασκέδασε με φίλους και συγγενείς.

Ο Γιώργος ήταν από τους πολύ αγαπητούς νέους της Νέας Φιγαλείας γνωστός σε όλη τη νότια Ηλεία, για το χαμόγελό του και την αγάπη του για το χωριό του τη Ζούρτσα, όπως έλεγε. Μόλις η είδηση διαδόθηκε στη περιοχή, πολλοί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, μέχρι που το επιβεβαίωσαν οι δικοί του άνθρωποι και να βυθίσει την περιοχή στο πένθος.

Νέα αυτοκτονία σοκάρει την Χίο!

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός στα 33 του ο Γιώργος Κολώκας!

Ήταν ποδοσφαιριστής του Α.Ο Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας, πολύ αγαπημένος στις τάξεις της ομάδας, ενώ διέθετε και γνωστή οικογενειακή επιχείρηση στη κεντρική πλατεία Νέας Φιγαλείας.

Για το λόγο αυτό αναβλήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις στη Νέα Φιγαλεία και τη Φασκομηλιά, ενώ σύσσωμα τα ΔΣ του συλλόγων - φορέων και σωματείων της περιοχής εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένειά του.

Μετά την νεκροψία νεκροτομή αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του Γιώργου, ενώ στη νεκρώσιμο ακολουθία αναμένεται να δώσουν το παρών εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς.

Πηγή: Ilialive.gr