Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού: Αυτοκτόνησε φρουρός!

Αυτοπυρπολήθηκε γιατί...

Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού: Αυτοκτόνησε φρουρός!

Συναγερμός σήμανε στις φυλακές Κορυδαλλού. Αυτοκτόνησε φρουρός την ώρα της υπηρεσίας του με το όπλο του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φρουρός αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο μέσα στη Γραμματεία της Φρουράς.

Αυτή την ώρα, μεταβαίνει κλιμάκιο της Αστυνομίας στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Μάλιστα, μέσα στη φυλακή είχε αυτοκτονήσει πριν από λίγες ημέρες και ο Επστάιν.

Τραγωδία στην Κρήτη! Αυτοκτόνησε και τον βρήκε η αδερφή του στο σπίτι!

Τραγωδία στην Κρήτη! Αυτοκτόνησε και τον βρήκε η αδερφή του στο σπίτι!

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει 45χρονος στην πόλη των Χανίων το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα zarpanews.gr, ο άνδρας που έμενε στην περιοχή Σπλάντια, της πόλης των Χανίων αυτοκτόνησε και εντοπίστηκε από την αδερφή του μέσα στο σπίτι όπου διατηρούσε.

Οπως όλα δείχνουν, ο αυτόχειρας κρεμάστηκε, βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή του και προκαλώντας σοκ στην αδερφή του που αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, στο σημείο βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας που πραγματοποιούν έρευνα για τις συνθήκες γύρω από την αυτοκτονία του 45χρονου.

Σε σοκ η Πάτρα! Αυτοκτόνησε με υγραέριο ο...

Πηγή: iefimerida.gr

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια! Τον βρήκε νεκρό με σφαίρα στο κεφάλι η γυναίκα του!

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια με τον άντρα που βρήκε νεκρό με μια σφαίρα στο κεφάλι η γυναίκα του! Ο ίδιος, ήταν μόλις 57 ετών...

Ο 57χρονος πατέρας δύο παιδιών που έμενε με την οικογένειά του στο χωριό, έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα η οποία βρέθηκε δίπλα στον αυτόχειρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τίποτε δε μαρτυρούσε ότι ο 57χρονος σχεδίαζε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ δεν άφησε και κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της απονενοημένης πράξης του.

Νωρίτερα το πρωί είχε μεταβεί στο σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας του για να τη φροντίσει και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του και έστρεψε την καραμπίνα επάνω του. Απίστευτο σοκ για τη σύζυγο που τον βρήκε πυροβολημένο στο κεφάλι μέσα στο υπνοδωμάτιο.


Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το ΑΤ Αλιβερίου.


Πηγή: lamiareport.gr

Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο!

Σοκ! Αυτοκτόνησε χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο σε ξενοδοχείο στην Κρήτη. Οι λεπτομέρειες του απονενοημένου πραγματικά σοκάρουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βρετανός, που αντιμετώπιζε σοβαρά ως φαίνεται προβλήματα, έπεσε νεκρός αφού για αρκετή ώρα χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο!

Ένοικοι που είδαν τον ηλικιωμένο, άμεσα ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου κι εκείνοι, με τη σειρά τους, την αστυνομία.

Σοκ! Αυτοκτόνησε ο Τζέφρι Επσταϊν!

cretalive.gr