Ασύλληπτη τραγωδία! Κρεμάστηκε 13χρονο αγόρι για την κοπέλα που είχε ερωτευτεί!

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του που τον βρήκε κρεμασμένο!

Ασύλληπτη τραγωδία! Κρεμάστηκε 13χρονο αγόρι για την κοπέλα που είχε ερωτευτεί!

Ασύλληπτη τραγωδία! Κρεμάστηκε 13χρονο αγόρι για την κοπέλα που είχε ερωτευτεί!

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη Ντίντκοτ της Αγγλίας όταν ο 13χρονος Χάρι Στόρει βρέθηκε, από τον πατέρα του, κρεμασμένος στο σπίτι του.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε αφότου ο έφηβος έμαθε, μέσα από συνομιλίες στο WhatsApp, για τον κρυφό πόθο που είχε για άλλον το κορίτσι με το οποίο διατηρούσε σχέση.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή πρόκειται για αυτοκτονία. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, πάντως, την τραγική αυτή κατάληξη καθώς τα σημάδια δεν πρόδιδαν τις πραγματικές προθέσεις του Χάρι.

Οι φίλοι του θεώρησαν ότι αστειευόταν όταν διάβασαν σχόλιό του στο WhatsApp, όπου έγραφε ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει αφότου έμαθε ότι έχει ερωτικό αντίπαλο.

Σοκ! Αυτοκτόνησε ο Τζέφρι Επσταϊν!

Πριν από το δραματικό περιστατικό, το αγόρι είχε παρακολουθήσει τηλεοπτικό πρόγραμμα στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένα κορίτσι που έβαλε τέλος στη ζωή του ύστερα από ερωτική απογοήτευση.

Σύμφωνα, ωστόσο, με έρευνα αστυνομικού ο Χάρι δεν σκόπευε να αυτοκτονήσει καθώς δεν είχε συνειδητοποιήσει πως το κρέμασμα θα οδηγούσε σε ακαριαίο θάνατο.

Όταν ο άτυχος πατέρας έφτασε σπίτι, θεώρησε αρχικά πως ο γιος του στεκόταν όρθιος και παρατηρούσε το κινητό του τηλέφωνο.

Το σοκ επήλθε λίγο αργότερα για την οικογένεια, η οποία προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί καθώς ο 13χρονος δεν είχε εκδηλώσει ποτέ αυτοκτονικές τάσεις.

Πηγή: protothema.gr

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια! Τον βρήκε νεκρό με σφαίρα στο κεφάλι η γυναίκα του!

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια με τον άντρα που βρήκε νεκρό με μια σφαίρα στο κεφάλι η γυναίκα του! Ο ίδιος, ήταν μόλις 57 ετών...

Ο 57χρονος πατέρας δύο παιδιών που έμενε με την οικογένειά του στο χωριό, έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα η οποία βρέθηκε δίπλα στον αυτόχειρα.

Σε σοκ η Πάτρα! Αυτοκτόνησε με υγραέριο ο...


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τίποτε δε μαρτυρούσε ότι ο 57χρονος σχεδίαζε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ δεν άφησε και κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της απονενοημένης πράξης του.

Νωρίτερα το πρωί είχε μεταβεί στο σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας του για να τη φροντίσει και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του και έστρεψε την καραμπίνα επάνω του. Απίστευτο σοκ για τη σύζυγο που τον βρήκε πυροβολημένο στο κεφάλι μέσα στο υπνοδωμάτιο.


Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το ΑΤ Αλιβερίου.


Πηγή: lamiareport.gr

Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο!

Σοκ! Αυτοκτόνησε χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο σε ξενοδοχείο στην Κρήτη. Οι λεπτομέρειες του απονενοημένου πραγματικά σοκάρουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βρετανός, που αντιμετώπιζε σοβαρά ως φαίνεται προβλήματα, έπεσε νεκρός αφού για αρκετή ώρα χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο!

Ένοικοι που είδαν τον ηλικιωμένο, άμεσα ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου κι εκείνοι, με τη σειρά τους, την αστυνομία.

cretalive.gr

Θρήνος στο Ηράκλειο! Αυτοκτόνησε και άφησε πίσω τα παιδιά του!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στο Ηράκλειο, με τον άντρα που αυτοκτόνησε και άφησε πίσω τα παιδιά του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 74χρονο άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μία αποθήκη στο χωριό Σταυράκια. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωσε με τους κατοίκους να ειδοποιούν τις αρχές με άνδρες της αστυνομίας αλλά και ιατροδικαστής να σπεύδουν στην περιοχή.

Η πρώτη αυτοψία έδειξε πως πρόκειται για αυτοκτονία πιθανότατα με μαχαίρι ωστόσο αυτό θα αποσαφηνιστεί μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Ρατσιστής πυροβόλησε μετανάστη και μετά αυτοκτόνησε!


Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ο 74χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες πως ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα.

cretapost.gr